JaMaL
Joined
Likes
12

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Assalamualaikum abg jamal
    Saya mula kenal abg jamal ebook kerajaan...lama gak saya follow abg jamal...
    Sekarang abg jamal buat projek pa yer?
    Offline
    jika saya tak reply sini, emel saya di jamal230381@gmail.com ye...
    saya jarang tengok ruangan messages di sini...
    Offline
    slm perkenalan abg jamal..rase2 ok x Ebook saya brkisar tntg Lepasan Spm..ok x??sy dh bce panduan pakar ebook abang..amat2 bernas dan menarik....mohon tips dari abg jamal utk pghasilan ebook yg trbaik.......
    Offline
    A'salam.abang jamal saya masih baru dalam forum ni.saya ade beli buku RAK abang tapi masih tak tahu buat promosi dan nak tahu sangat laman web yang ade affiliate.tolong ajar saya lebih ilmu.
    Offline
    Salam En.Jamal saya sedang mengikut panduan dalam ebook pemasaran melalui forum. Saya cuba buat pengiklanan dalam WTS tp tidak boleh dan saya dapat mesej yang mengatakan saya perlu menghantar sekurang-kurangnya 15 post. Boleh saudara bantu saya.. Terima Kasih.
    Offline
    Salam..En Jamal..

    Selamat bertemu di WC. Sudah hampir habis membaca RAK. Sekarang da kena praktis terus. Mula aktif di WC.hehe
    Offline
    bang Jamal,

    sayay berminat dgn ebbok panduan JV.
    Bolehkah bro tawarkan ebook ni dgn harga RM30 kpd saya sbg seorg student IPTA ni..

    Ada apa2 bonus tak..hehe :)
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    tak perasan messages kat sini...maaf ye:-)

    SPAM ni hantar ayat promosi kepada mereka yang tak mahukannya.....atau promosi membabi buta..

    Kalau ikut cara diajarkan dalam ebook RAK - itu bukan SPAM namanya:-)
    Offline
    Salam.

    Apakah maksud spam dalam ayat ini;
    Agen pemasaran (affiliate) DILARANG KERAS melakukan aktiviti SPAM. Jika pihak kami menerima aduan tentang aktiviti promosi yang melanggar etika serta mengganggu privasi pihak lain (SPAM), maka tindakan keras akan diambil. Keahlian agen pemasaran akan dilucutkan dan segala komisyen yang dihasilkan akan disekat daripada dibayar.

    Dalam Affiliate Kerajaan pun saudara Jamal ada sebut. Boleh saudara Jamal bagi contoh.

    Terima kasih.
    Offline
    Salam.

    Saya tengah membaca dan memahami ebook affiliate kerajaan. Banyak perkara baru yang saya belajar. Terima kasih pada Jamal. Buat masa ini saya tengah belajar dan aktifkan diri saya dalam forum WC ini seperti yang Jamal tulis dalam RAK1.
    Offline
    Salam bro jamal.. Saya nak join jv jugak affiliate kerajaan ni.. boleh ke? List saya ada 1800++..
    Offline
    salam bro. sabri syam tu siapa ya. mcm mana saya nak contact dia
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…