Recent content by JakzAizzat

  1. JakzAizzat

    Servis Get Your Website Now, Web Development Service

    Contact Info Phone - 014 5142241 Facebook - facebook.com/epalvalley Instagram - instagram.com/epalvalley Website - http://www.epalvalley.com View Our Portfolio HERE
  2. JakzAizzat

    Newbie ecommerce

    Ya tuan. Saya masih sediakan servis secara percuma . :)
  3. JakzAizzat

    Newbie ecommerce

    Waalaikumussalam. Tuan hanya perlu develop satu ecommerce website untuk memudahkan pelanggan membeli secara online dan professional. Boleh whatsapp saya kalau berminat denga ecommerce website. 0145142241
  4. JakzAizzat

    Jual MainaN Di Ebay Masyuk !!! di jamin 4 angka sebulan !

    pm saya. saya berminat
  5. JakzAizzat

    Servis Like Super Murah (SLSM)

    Pm page likes untuk 1000
  6. JakzAizzat

    [Newbie]Buat duit dengan Instagram.

    Boleh jer nak buat duit guna insta. -Upload gambar product dan promotion sesuatu bisnes. -Tag kawan2 kat dalam gambar tu. -gunakan kuasa hashtag :3 (ala-ala twitter) -boleh jual acc insta tu kepada org lain ( ala-ala jual page facebook)
  7. JakzAizzat

    Newbie ecommerce

    Ok. No problem :) Most welcome
  8. JakzAizzat

    Newbie ecommerce

    Yes bro. Ada credit design from my company :) kalau setuju boleh pm saya bro. :)
  9. JakzAizzat

    Newbie ecommerce

    Takde siapa2 yabg berminat ke? :)
  10. JakzAizzat

    Newbie ecommerce

    -SEO yang dah built in boleh buat :) Selain daripada tu saya akan install seo extension auto generated. -Saya boleh customize theme sikit2. -Manual untuk English jer sekarang. Tak buat lagi yang sendiri :)
  11. JakzAizzat

    Newbie ecommerce

    10 product jer :) Saya akan cuba setup poslaju rate dalam website tuan :)
  12. JakzAizzat

    Newbie ecommerce

    Kiranya saya bauat affiliate based on ecommerce? :-/
  13. JakzAizzat

    Newbie ecommerce

    Pakai default product jer tu :D jgn beli pulak :3
Top