Recent content by j.jihan

  1. j.jihan

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    DC Hoong Leong memng problem utk withdraw pay pal. bro kena gi hong leong abnk tempat bro dan bagitahu yang duit bro dah withdraw pay pal tapi lum cleraed lagi. Nti officer dia akan bgitahu cara cmne nk solve it.
  2. j.jihan

    Percuma!!rahsia untuk tarik income dari facebook !!

    Saya pun nak jugak!!!!!
  3. j.jihan

    Entropay : pengeluaran yg merugikan...

    Bagi yg ada masalah nak reload guna pb tu, mula2 kena verified dulu kad pb tu dekat web rasmi public bank.. pegi dekat bhg verified visa..lepas klik dekat situ, dia akan mintak no ic dan nama mak..pastikan nama mak taip semua huruf besar, dekat bhg limitation tu x payah isi apa2..lepas dah siap...
  4. j.jihan

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Owh mcm tu ke sifu..t.kasih p/s: bukan x mau tanye kat ym..dah jrg sgt2 on9 ym skrg ni..mana 3-4 sifu..1 je akaun edeng yg ada
  5. j.jihan

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    sape ada pengalaman kalo akaun pay pal kena close, tapi akaun ebay still boleh jalan, bolehkah kita add email lain dan paypal lain kat akaun ebay tu? semua buyer yg menang bid nak bayar pon dah x boleh
  6. j.jihan

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Nak tanya yg ada pengalaman, kalo akaun pay pal kena close, tapi akaun ebay still boleh jalan, bolehkah kita add email lain dan pay pal lain kat akaun ebay tu?
  7. j.jihan

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    lega 20% dgr berita ni..fuhhhhhhhhh
  8. j.jihan

    Dropship warga wc

    Ada nak buat trip g china ke? nak join sekaki bleh?
  9. j.jihan

    EBAY B$CL$K Tips, Trick, Guide, Learning Success Kelawar Hitam

    sebb akaun x aktif lama kot..tiba2 je aktif, tu yg kena tu
  10. j.jihan

    AN tak terima paypal dah??

    Acc yg lama tu pernah unscribe pay pal x sebelum ni?
  11. j.jihan

    Dropship warga wc

    wahhhhh..boleh try test ni
  12. j.jihan

    Entropay : pengeluaran yg merugikan...

    baik guna real, nanti nak apply card plastik dia senang
  13. j.jihan

    Entropay : pengeluaran yg merugikan...

    Pernah lepas bnyak kali ke withdraw ke bank nama lain2? kalo sekali tu maybe nasib baik je kot
  14. j.jihan

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Harap2 mcm tu la..cuma pay pal upgrade system je..jgn smpai pay pal dah x benarkan kuar dgn debit card sudah!! haru la mcmni nti..mari la doakan ramai2 agar bende ni cuma kerana pay pal upgrade system je
Top