Recent content by izzatz13

  1. izzatz13

    maklumat yang perlu ada pada company stamp/chop..

    tujuan saya nak buat company stamp ni semata-mata nak bukak current acc je.. :P so, yang saya familiar first line letak nama company lepas tu sebelah dia/bawah letak registration no. and then letak a)address b)phone number c)email or fax (ni optional kot) d)ruang utk sign...
  2. izzatz13

    [ Kematian adik Saiful ] Cerita sebenar yg ramai tak tahu...

    kdg2 bkn masalah politik, klu takde kene dgn politik pon akan ada mcm2 version cerita yg akan keluar. ada la individu2 lain yg muncul dgn "kisah sebenar"
  3. izzatz13

    Ada jugak yang tulis comment kat Blog macam ni...

    pergh komen2 yg macam tu la yg membuatkan admin pikir 2 3 kali nak delete ke tak. haha :p
  4. izzatz13

    Video Seks Pemimpin Utama Kini pula Tersebar

    fuh sama kot. confirm anwar ni
  5. izzatz13

    Tidak Cukup Tidur Bahayakan Kesihatan Anda!!!

    student2 skrg pn slalu je tido lmbt. bila agaknya ksan tu akn nmpk nnt. hmmmm
  6. izzatz13

    Offshore Hosting (All content allowed) - MURAH! Bermula dari $2/sebulan

    yep good for starters or sesiapa nak mula buat warez sites :p before moving to dedi berminat bro?
  7. izzatz13

    Anda pernah dengar warez hosting?

    memandangkan sambutan yg ada aku dah bukak thread jualan kat sini http://www.wangcyber.com/forum/servis-perkhidmatan/35053-offshore-hosting-all-content-allowed-murah-bermula-dari-2-sebulan.html so ada nak tnya apa2 silakan :)
  8. izzatz13

    Offshore Hosting (All content allowed) - MURAH! Bermula dari $2/sebulan

    Saya mempunyai virtual private sendiri yang terletak di Germany. So disini saya ingin memberi peluang kpd warga wc utk mendapatkan hosting pada harga yang amat berpatutan. :) Account yang dijual akan dilengkapi dengan cpanel tersendiri. Ni bukan main share2 login. Anda akan dapat login...
  9. izzatz13

    Adobe Dreamveawer CS5

    just highlight perkataan yg nak diwarnakan and setting color profile dekat properties windows yg terletak di sebelah kanan
  10. izzatz13

    Anda pernah dengar warez hosting?

    yep aku ada akaun reseller. tp tak jual hosting secara official. hanya utk private use sj nak use up remaining resources :)
  11. izzatz13

    Anda pernah dengar warez hosting?

    host file tu tak digalakkan la. sbb ni shared hosting. tp klu "warez linking" mmg xde mslh. selalunya org akan hostkan di 3rd party file hosting (rapidshare,hotfile) and link kan dalam site kita :)
  12. izzatz13

    Anda pernah dengar warez hosting?

    yep security confirm kena kuat. setakat sy xkena hack lg :) ada advance security anti ddos (mostly warez kena ddos je)
  13. izzatz13

    Anda pernah dengar warez hosting?

    Topik kinda misleading. Aku just nak optimumkan kegunaan server offshore hosting aku. Ada sesapa berminat? pakej paling murah aku offer $2/monthly so aku buat custome package camni suda. anda akan diberi cpanel login sendiri. ni bukan main share2 login ok :P package and price can be seen here...
  14. izzatz13

    Bayi dibuang dalam SEMAK!!!!!

    kebelakangan ni mmg byk btol kes buang bayi semakin menjadi2 :(
  15. izzatz13

    lajukan upload speed?

    there's no actual technique to make it faster.. suma depends on your internet connection..upload speed korg slalu kurg sket drpd speed download.. cm aku dwld speed 1mb tp upload speed dlm 400kbps..so takat tu je la speed dia yg dpt..heheh utk rasa full dl/up speed..cuba stop suma...
Top