Recent content by izwanikasim

  1. I

    [FaceBook Ads Kupon $50] Dapatkan FB Ads Kupon Bernilai $50 Dgn Harga Murah di Sini!

    dah terima kupon fb ads....servis mantop, cepat dan terbaeek...tq tt..
  2. I

    SANGAT MURAH!Dapatkan 250 Unik Artikel Berbahasa Inggeris Setiap Hari ke Blog Anda.

    sold to blankoguy85 utk bln pertama...selamat mencuba tuan....:)
  3. I

    SANGAT MURAH!Dapatkan 250 Unik Artikel Berbahasa Inggeris Setiap Hari ke Blog Anda.

    dah cukup unik dah tu...siap rugi lagi ni..hehhe:)
  4. I

    SANGAT MURAH!Dapatkan 250 Unik Artikel Berbahasa Inggeris Setiap Hari ke Blog Anda.

    mari2...sapa nak try sebulan dahulu blh pm saya..bayaran utk bln 1 hnya rm70...
  5. I

    SANGAT MURAH!Dapatkan 250 Unik Artikel Berbahasa Inggeris Setiap Hari ke Blog Anda.

    ya human readable...kalau ikut owner setiap ayat tlh diolah "human writing" secara berulang2 kali oleh sekumpulan penulis... jadi bila di "spin", ayat-ayat ini tetap kelihatan cantik dan boleh dibaca..stakat yg saya guna, susah nak jumpa kesalahan ejaan pd artikel yg dicreate.. :)
  6. I

    SANGAT MURAH!Dapatkan 250 Unik Artikel Berbahasa Inggeris Setiap Hari ke Blog Anda.

    saya x sempat cuba lg tuan...cuma sempat test kat copyscape je..hasilnya sgt2 lah ok...sbg ahli kita blh spin article yg kita hasilkan utk dptkan 90% - 100% unik artikel...
  7. I

    SANGAT MURAH!Dapatkan 250 Unik Artikel Berbahasa Inggeris Setiap Hari ke Blog Anda.

    mai, mai...memang berbaloi..saya dah test artikel dia kat copyscape.. 70 - 90++ unik.. sapa nak, blh nego sikit lg ni...
  8. I

    SANGAT MURAH!Dapatkan 250 Unik Artikel Berbahasa Inggeris Setiap Hari ke Blog Anda.

    Tak kiralah anda mempunyai blog yg mempromosikan adsense, clickbank, CJ atau apa jua produk, trafik sgt memainkan peranan penting dlm memastikan jualan di blog anda sentiasa berjalan.. Salah satu cara untuk menarik trafik ke blog anda ialah dgn mmberikan UNCLE GOOGLE unik artikel sekerap yg...
  9. I

    Advance Fiverr Method

    newbie ttg fiverr sesuai dak beli video ni???
  10. I

    Tips on Choosing Domain Names

    thanx 4 sharing
  11. I

    Laptop Murah Sepanjang Masa!!!

    x berjawabpun tt ni.....dah bukak kedai offline kot..
  12. I

    Kenapa Ebook Anda Di Cap Sebagai Ebook Sampah @ Ebook Penipu???

    pd pendapat saya bergantung kpd jenis ebook...kalau ebook how to do some thing x perlu pnjang smpai berjela2..just how to do that thing step by step...ini lbh mudah utk memahamkan pembaca....just my 20 cent
Top