Izo
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam, saya mahu menggunakan salah satu servis yang tuan sediakan.. macam mana ye nak hubungi tuan secara direct?
    salam..bro ada buat service minx akaun GA k?ada potensi kena banned x?sbb ada yang wat service mcm ni..x smp sminggu akaun tu dah kena banned..
    salam izo, saya lusmahs. Nak minta pendapat dan ilmu sikit.
    saya tertarik dengan post saudara izo yang cerita dah ada akaun google adsense lebih dari satu. saya dah ada satu tapi bila nak buat lagi satu susah nak approve
    hai izo.. awak minat xpdc ke? saya ada hampir semua lagu xpdc. cuma beberapa lagu jer saya belum ada iaitu
    cermin dunia, pelesit mata sebelah, raja kertas (album darjah satu) berdesup cahaya, kaca (album v6) curahan rasa (album reunion). klu awak ada lagu tu blh tak send kt saya? send samada melalui emel atau link download.
    satu lagi, saya sdg cari vcd konsert brutal xpdc di semasa 1998 dulu. kt mana nak dptkan vcd tu? klu blh saya nak yang asal punya. bukan yang dh ditapis
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada Izo... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top