izalia2008
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Boleh Lihat Preview Web Jualan Minisite saya ini. Kot berminat menggunakan sistem minisite dinamik saya ini. Dilengkapi RSS, Autoresponder, E-WAllet, Sistem Affiliate yang full upgrade ada Pay Per Klik. Tak sampai beberapa minit dah terpapar laman minisite.

    Layari http://www.jomportal.com

    PM saya jika berminat untuk pandu uji sistem.
    salam bro..
    dah dapat kew designer logo?
    kalo blum aku nk offer service kat ko..bayaran tak mahal sekitar rm10-20 je bergantung pd kerumitan sesuatu logo..

    PM aku klau rase2 berminat.
    a.kum Cik Izalia,maaf singgah kat sini jap..sy tertarik dgn komen u dan hasil yg u dpt tu..nk blajar jgk lah adsense ni camne ye..? Sy ni br lg tp dah byk ratus jgk la dah spent beli e-book2 dan beli skim2 hamprakkk kat internet ni...Nak tny jgk kat abuhanis tu tp tny u dulu laa..boleh kann..TQ
    salam..sory bro tak perasan ada pm....tentang f2r tu memang the best,,,

    saya dah beli macam2 ebook termsuk JWA.20..101 TIPS...dan bila digabungkan dengan f2r ianya memang mantap...yg paling best forum f2r..otai2 adsense bagi tips dan guideline....klu kita email otai2 adsense kat luar nie...susah diaorang nak jawab tp klu kat dlm forum...mcam adik beradik..semua tak lokek ilmu..klu tak pasti ada lain2 member yg buat exsperimen than post result...november income sehari saya dlm usd0.15-usd2.00 sehari....tapi sekarang usd60++ ...baru satu niche 2 website...saya pun tak percaya...ihklas dari saya....nak duit kena labur duit dulu.....baru bleh maju....saya dapat balik cost ebook f2r 3 hari jer ..tu pun lebih saya dapat...sekarang nie pukul 9.00am setiap hari check acc adsense paling kurang dah usd40.00...cubalah......
    salam
    Salam Izalia, .. nak tahu bgm pengalaman izalia menggunakan F2R. Pendapatannya ok ke ?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top