Recent content by Isyida Akusha Trarica

  1. I

    gcp or publicgold?

    Mulai 1 JUN 2011 bayaran pendaftaran utk menjadi pengedar akan dinaikkan kepada rm5000 (tertakluk kepada harga emas semasa). Bayaran ini adalah untuk pembelian set emas GCP (1 dinar GCP 999.9, 10g bar GCP 999, 10g Rantai tangan 999 dan kos pengurusan)
  2. I

    Saya Ada RM24,000. Apa Saya Nak Buat Ya...

    mesti dia dah doublekan triplekan duit tu hehhe
  3. I

    Pelaburan Emas Secara Fizikal

    yer betul tambah sikit up
  4. I

    Dapatkan Harga Emas Termurah Di Sini!

    wah dah ramai member kat sini dah beli emas. hehehe
  5. I

    Ejen Emas Di cari - Komisyen Sehingga 3%!!!

    999 Gold : RM172.00/gm 916 Gold : RM162.00/gm 835 Gold : RM148.00/gm 750 Gold : RM133.00/gm 375 Gold : RM72.00/gm delear gcp di cari untuk join
  6. I

    gcp or publicgold?

    999 Gold : RM172.00/gm 916 Gold : RM162.00/gm 835 Gold : RM148.00/gm 750 Gold : RM133.00/gm 375 Gold : RM72.00/gm harga fgjam dah naik call me untuk gcp produk-2.5%
  7. I

    PublicGold.com.my... Siapa pernah beli?

    sesiapa nak jadi ejen gcp boleh call saya terus, baru Rm600 terus dapat harga dealer(harga lantai) hehehe. tak reti nak cakap banyak2 nie. 012-6638018 nak tambah stok pun boleh.
  8. I

    Harga Emas 999.99 Jatuh Mendadak Lepas Tsunami Jepun !!

    sesiapa nak jadi ejen gcp boleh call saya terus, baru Rm600 terus dapat harga dealer(harga lantai) hehehe. tak reti nak cakap banyak2 nie. 012-6638018
  9. I

    PERMULAAN bagi yg mahu berMULA menyimpan EMAS

    sesiapa nak jadi ejen gcp boleh call saya terus, baru Rm600 terus dapat harga dealer(harga lantai) hehehe. tak reti nak cakap banyak2 nie.
  10. I

    PERMULAAN bagi yg mahu berMULA menyimpan EMAS

    terbaik lah akak
  11. I

    gcp or publicgold?

    sesiapa nak jadi dealer call/msg me hehehe
  12. I

    Harga Emas 999.99 Jatuh Mendadak Lepas Tsunami Jepun !!

    beli satu dulu emas fizikal baru rasa auranya hehehe
  13. I

    PERMULAAN bagi yg mahu berMULA menyimpan EMAS

    aik sini pun ader hehehe
Top