Recent content by isnur2k

  1. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Salam semua. Saya start buat ebay since 2009 selepas saya baca forum ni. Alhamdullilah, ebay banyak merubah hidup saya. Tapi dalam 1, 2 tahun kebelakangan ni saya tengok ebay semakin sukar. Listing2 untuk item telah dihadkan setiap bulan. Ada account saya yang sampai habis barang dalam store...
  2. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    saya dah PM.
  3. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Mana ada rahsia-rahsia lagi dah, sampai ada seminar "Artsnow" + eBay diorang buat.., Kalau setakat Artsnow dalam thread forum berhingus ni dah belambak-lambak dah infonya...hehehe
  4. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Sambil-sambil baca, sambil buat baru betul2 power!!
  5. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Belasah je..
  6. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Boleh lah nak hidup...
  7. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Assalamuakaikum warga berhingus!! Apamacam ebay korang xmas ni??? Cergas!!!
  8. isnur2k

    Saya ada masalah besar berkaitan dengan E-Bay

    Barang apa yang kau jual tu ;;)
  9. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    setuju 100% !!
  10. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Salam semua, dh lama tak masuk sini. Thread ni mmg harta karun, so rajin-rajin lah menggali...
  11. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Dah 2000 page lebih dah, syukur jumpa thread ni dulu masa 200 page. Mana member2 lama suma? suma dah sibuk dgn ebay kot?
  12. isnur2k

    Formula Buat USD$3,000 di Fiverr dalam masa 2 bulan...

    Wah menarik ni.. ada lagi ke, aku nak book satu.
  13. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Apa punya banggang lah eBay sekarang ni, sikit2 limit - sikit2 limit..macam s(^l!!!
  14. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    selamat hari raya semua!!!!
  15. isnur2k

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Macam-macam ebay ni.......
Top