Recent content by Ismat

  1. I

    Gajet maxis cekik darah?

    Kalau dah ada wifi kt rumah pun still boleh amik yg byr rm28 je monthly. Kalau x cukup tambah pass M or L je.
  2. I

    Gajet maxis cekik darah?

    Tambah pass L dah boleh dpt free unlimited internet tiap2 hari. Tu pun baru RM58 sebulan. Umobile yg P99 unlimited internet tu pun RM99 mahal benor.
  3. I

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Monthly komitmen pun x ada laa tinggi sngt kalau guna xp lite ni. Boleh pair pass lagi pastu birthday rewards pun dpt free 100gb super video walla.
  4. I

    Teknologi Pelan unlimited calls

    Baru aku tahu boleh tambah jam lgi. Okay laa ingtkan sejam je tpi ada option jugak rupanya kalau x cukup masa utk free unlimited internet tu.
  5. I

    Teknologi Pelan unlimited calls

    Aku dengar dpt unlimited internet daily kan tpi knpa bagi sejam je ek
  6. I

    First Car

    Noted. Is there any promotion for shell engine oil bcoz i need to buy it for my siblings since they are women and didnt know much regarding engine oil and car stuff.
  7. I

    First Car

    My car already 10 years old this year. I do some research through online and got interested to try Shell Helix or Petronas Syntium or Castrol Magnatec? Which is better for honda civic?
  8. I

    Trusted Online Shopping

    Giant pun ada jugak jugak engine oil yg shell helix tu tpi x pasti original ke fake tpi harga mmg murah siap ada promotion bagai.
Top