Recent content by iskandar

  1. iskandar

    Jual Website Pelancongan Melayu - Income Adsense RM 400-600 P/Mth

    Tawaran ditutup sbb xde yg berminat. Tq
  2. iskandar

    Jual Website Pelancongan Melayu - Income Adsense RM 400-600 P/Mth

    Website pelancongan Bahasa Melayu yg buat duit dari Adsense RM400-600 sebulan utk dijual. NGAPA OFFER NI TEMPTING? ======================= Kalau beli website saya, anda dpt shortcut. Boleh dpt duit bulan2 dengan Adsense. Nak bagi website naik makan masa punya la lama. 6 bulan belum tentu...
  3. iskandar

    Status Whatsapp pinjam

    Status Whatsapp pinjam
  4. iskandar

    Researcher diperlukan

    Saya perlukan researcher utk :- 1. Cari acara pelancongan negeri2 seluruh Malaysia. 2. Masukkan maklumat dan gambar (yg diambil dari bahan promosi acara itu) ke laman web saya. BAYARAN 1. RM 7 utk setiap posting Kalau berminat boleh contact terus iskandarsuhaimi@gmail.com
  5. iskandar

    Mencari Hosting Provider yg Reliable SEGERA!!

    Fajar, Yup. Tu video lama. Relevan mungkin dah kurang. Saya setuju
  6. iskandar

    Mencari Hosting Provider yg Reliable SEGERA!!

    Check Matt Cutts punya video ni https://www.youtube.com/watch?v=hXt23AXlJJU
  7. iskandar

    Mencari Hosting Provider yg Reliable SEGERA!!

    Boleh lah kot. Cuma mmg dari segi SEO lokasi hosting company ada impak. Lepas berganjak dari server di US ke server di Msia, sbb page load lebih laju dan kedudukan hosting beritahu yg kami fokus audien di Msia, ranking naik pantas, dan agak mendadak
  8. iskandar

    Mencari Penulis Berbakat. RM 15 per artikel

    Saya mencari 2 penulis yg boleh tepati deadline dan menulis, bukan copy+paste utk laman web saya. Apa Yg Anda Perlu Buat 1. Tulis artikel berbentuk artikel berinformatif ttg tarikan pelancongan. Contoh seperti ini : http://www.jomjalan.com.my/listings/muzium-perang-penang/ Perlu...
  9. iskandar

    Mencari Hosting Provider yg Reliable SEGERA!!

    Kalau laman u mmg utk Malaysia, ambil hosting Malaysia dan server yg ada kat sini. Sebabnya utk SEO dan sbb laman web akan load lebih pantas. Saya dah cuba Hostgator, Bluehost, Exabytes (Msia), GoDaddy, Serverfreak (Msia). Setakat ni Serverfreak yg terbaik, walaupun mahal dari kebanyakan di...
  10. iskandar

    Salam saudara, Saya ingin tawarkan kerja penulisan artikel. RM 15 per artikel. Sila reply...

    Salam saudara, Saya ingin tawarkan kerja penulisan artikel. RM 15 per artikel. Sila reply jika berminat. Tq
  11. iskandar

    Review Website Saya - RM20 per post

    Okay. Saya perlukan beberapa review utk laman web saya. Saya bayar RM 20 utk satu review. Website perlu dah hidup 2 tahun ke atas. Tak kisah domain sendiri atau blogspot. Tapi mesti aktif. Berminat? Tempat terhad. Sila PM saya dan beri link website dan agak2 tarikh bila boleh siap.
  12. iskandar

    Nak Beli - Laman Web Blogspot/Wordpress Yang Dah Tak Pakai

    Salam. Sesiapa yg ada laman web bahasa Melayu di blogspot/wordpress.com dan apa2 laman blogging percuma yg dah tak update dan terbiar, boleh jual pada saya. Lagi lama terbiar lagi saya mau. RM20 satu blog. Daripada terbiar, bagi sini, dan dptkan duit free. Sila PM terus pada saya ok? p/s Yg...
  13. iskandar

    Penulis Artikel Bahasa Melayu diperlukan RM 15 satu artikel

    Saya perlukan seorang penulis artikel pelancongan berbahasa Melayu utk JomJalan.com.my Kerja 1. Tulis maklumat tempat pelancongan lengkap dengan harga tiket, waktu operasi, gambar seperti ini 2. Research anda buat sendiri melalui laman web rasmi tempat itu, wikipedia, tripadvisor etc...
  14. iskandar

    Voucher KFC sebagai balasan mewar-warkan laman web JomJalan

    Saya mewakili JomJalan sedia memberikan anda satu voucher KFC Snack Plate untuk imbalan anda mewar-warkan mengenai laman web JomJalan di laman anda. Tidak kisahlah samada laman anda laman blogspot atau PRnya rendah, perkenalkan sahaja JomJalan kepada pembaca laman/blog anda dan kami akan...
  15. iskandar

    Ingin betanya pendapat

    Kalau dari segi design, dah memadai. Cuma warna kuning dan merah utk tulisan SALE dan NEW tu menyakitkan mata.
Top