Recent content by InternetMillionaire

  1. InternetMillionaire

    [Software DTGenerator] Bina Unlimited Leads Sendiri Tanpa Henti

    Drpd contoh snapshot, semua leads tu tak termasuk nombor fon and handfon?
  2. InternetMillionaire

    Za'faran Penawar Penyakit Jasmani dan Rohani Serta Mencerdikan Anak Anda

    Ni dari negara Iran, India atau mana? :)
  3. InternetMillionaire

    Rahsia Bisnes Printing - Jual Murah Jer

    Biasanya selepas outsource printing tu, kita kena collect sendiri ke? atau diorang akan deliver ke kita? Lagi satu, Boleh ke, kalau printing postcard, ada ke servis yg boleh hantar kan sekali dari rumah ke rumah? :)
  4. InternetMillionaire

    Website Superpower dot tv Utk Dijual, Pernah Dpt Offer from German US$400 for Domain

    Salaam semua pakar2 IM. Pernah dapat offer from a person from Germany for US$400 for the domain alone Skrg saya ingin let go not only the domain but the whole website Superpower (dot) tv Single word domain yg amat berharga: SUPERPOWER .tv merupakan satu TLD yg sangat berharga...
  5. InternetMillionaire

    Rahsia Bisnes Printing - Jual Murah Jer

    Kalau print warna a4 depan belakang, biasanya brp harga kos, guna teknik ni?
  6. InternetMillionaire

    RM10/tahun Unlimited Web Hosting ! UNLIMITED Space & UNLIMITED Bandwidth

    Oh sorry2...rm80 to reactivation fee..baca speed reading, igtkan diorang bg chance byr rm80 jer... Susah gak if dealing with hosting company yg takleh nego..
  7. InternetMillionaire

    RM10/tahun Unlimited Web Hosting ! UNLIMITED Space & UNLIMITED Bandwidth

    Dah buat bayaran belum? Okla tu RM80 compared to Rm200. Pastu cepat2 backup and transfer. Semua 2GB tu website ke bro?
  8. InternetMillionaire

    RM10/tahun Unlimited Web Hosting ! UNLIMITED Space & UNLIMITED Bandwidth

    Wah besarnya..semua tu website ke? atau ada file2 lain? Sebenarnya, boleh slow talk dgn exabytes, minta diorang extend kan 2-3 days... Haritu dgn hostgator, saya minta extend few days, diorang extend 10 days utk backup :) Tak rugi mencuba..cuba try contact diorang :)
  9. InternetMillionaire

    [Servey] Percuma Webiste Affiliate Printing.. Peluang Autopilot Income.

    Ni wordpress ke? Takde web design sneek peek ke? ;)
  10. InternetMillionaire

    Isu Semasa - Tarikh Baru Kiamat Pada 1.1.2017?

    Bekerjalah kita seolah-olah akan hidup 1000 tahun. Beribadatlah kita seolah-olah akan mati pada esok hari. :)
  11. InternetMillionaire

    Rahsia Bisnes Printing - Jual Murah Jer

    Basically, bisnes ni, kita outsource kat kilang suruh print kan utk kita? Boleh ke untuk print buku? (hardcover or paperback?) Utk 1 unit boleh ke? atau kena ada minimum order quantity?
  12. InternetMillionaire

    Cover Page FB Cantik MURAH

    Menarik ni..takde bulk order price? :)
Top