interfada
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    asskum..saya berminat..boleh bagi detail? pastu kalau beli ngan u leh ke join forum kat f2r?
    Offline
    Salam . Apa khabar ?

    Seminar New Media 2009 akan diadakan di PWTC pada 25hb Julai 2009 dari 9.00am -5.00pm
    Berikut adalah video http://www.youtube.com/watch?v=_CPF_C6cSKk

    Untuk informasi lanjut , sila klik http://www.uzaidi.com/seminar-new-media-2009

    Harap anda dapat meluangkan masa di Seminar New Media .. Peluang di Media Baru amat besar dan luas untuk perniagaan offline atau online.

    Sokongan anda sebagai komuniti Wang Cyber amat dihargai .

    Jumpa anda disana . Terima Kasih

    UZAIDI UDANIS
    http://facebook.com/uzaidi.udanis
    Offline
    a'kum....

    Saye berminat la nak dapatkan ebook F2R......ape offer terbaik dari saudara interfada
    Offline
    A'kom dan salam sejahtera,
    Tidak pass cakap sarawak sebab kena didik cara cina (islam hybrid.hehehehe) dari kecik n sekarang di brunei mahu masuk 7 tahun (kerja di pelabuhan ).cakap pun cam rojak.bahasa brunei masuk,sabah masuk,philipine masuk..tapi comunicate k and cakap omputih atau cina. 2 produk tengah plan mahu beli.satu produk Razif dan satu pingu (nampak cam best saja.maybe cari ilham di kutub utara..).Projek masih kosong tapi jika ada offer mahu saja join.Pasal F2R nie memang tanam niat mahu beli sudah tapi tertangguh manjang sebab kerja dan urusan peribadi.anyway nice to meet you..
    Offline
    salam

    klu boleh, nk tgk website yg anda buat guna f2r. tiada paksaan. send PM.
    Offline
    Halo, saudara..

    aku guna point2 tu untuk masuk dan keluar..kalu ko nak, ko tengok dulu result yang bakal aku post kat sini. Kalu ko minat, aku boleh ajar ko cara2 untuk dapat duit dalam dunia forex ni..

    Cheers...........
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top