Recent content by Insight Master

  1. Insight Master

    MINTA PENDAPAT : Auto Payment & Received Product Directly System (tanpa kena caj)

    maksudnya, kalau anda nak curi duit 28 customer anda daripada bank mereka, anda boleh lakukan dengan mudah??? waaaaa kawan2 jangan beliiiiiii (wahahaa saje je buat semua cuak lol) haha menakutkan, tapi menarik gak ;) think outside the box ek. (dan think positive always hehe) good.
  2. Insight Master

    [yang mereka x nak anda tahu] Rahsia Story Telling Dalam Pemasaran

    Ya banyak sangat bende yang "mereka" tak nak anda tahu... kan? Rasa terpanggil pula untuk "mendedahkan" satu lagi rahsia pemasaran di sini. :) tujuan saya buat ni, adalah sebab baru2 ini saya ada membeli satu buku mengenai internet marketing baru, dan ade dikongsikan satu teknik...
  3. Insight Master

    A Tips 4 Newbie : Nak Bisnes Apa Di Internet: Niche

    yang paling terbaru, actually tak de niche yang terhangat, kalau saya la, saya takkan cari niche yang terhangat. sebab ape? sebab niche yang terhangat maksudnya niche tu terlalu banyak saingan. ini strategy niche saya (erm, sementara tgh bosan sbb buat semua ni sorang2 haha so dedahkan sikit...
  4. Insight Master

    [UNTUK NEWBIE] 3 Rahsia Besar Internet Bisnes Yang 'Mereka' Tak Nak Anda Tahu

    Untuk membantu anda lebih memahami 3 rahsia besar bisnes internet sebenar, kini saya telah membuat facebook group untuk insight master group. lebih banyak perbincangan boleh dilakukan di sana. apakah kelebihan facebook? boleh discuss lebih lanjut boleh hantar soalan boleh ajak lebih ramai...
  5. Insight Master

    [UNTUK NEWBIE] 3 Rahsia Besar Internet Bisnes Yang 'Mereka' Tak Nak Anda Tahu

    1. Adopt Right Mindset 2. Take Action 1 - Basic Skill Drill 3. Take Action 2 - Timing And Decision Making Drill 4. Achieve Repeatable RESULT = SUCCESS :) Ini adalah model kejayaan saya. siapa nak free coaching??? sini...
  6. Insight Master

    [UNTUK NEWBIE] 3 Rahsia Besar Internet Bisnes Yang 'Mereka' Tak Nak Anda Tahu

    lama tak update thread ni... ok ini untuk anda sekalian. free coaching mengesan emosi niche anda. http://www.wangcyber.com/forum/group.php?do=discuss&group=&discussionid=76 RAHSIA BESAR sudah didedahkan... konsep utama sudah diterangkan. apa lagi yang tinggal, adalah take action...
  7. Insight Master

    A Tips 4 Newbie : Nak Bisnes Apa Di Internet: Niche

    niche yang bagus. cuba try kaji, org yg nak belajar bende ni, sangat kuat dipengaruhi emosi atau tak? contohnya... 1. org yg baru je kene hack wifi dan sangat sakit hati, so berkobar2 nak belajar cam ne nak tutup wifi. 2. adakah org ni nak beli ebook panduan atau search di...
  8. Insight Master

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment...

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1. http://www.wangcyber.com/forum/group.php?do=discuss&group=&discussionid=76 ================== Jom. - Insight Master -
  9. Insight Master

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1...

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1. http://www.wangcyber.com/forum/group.php?do=discuss&group=&discussionid=76 ================== Jom. - Insight Master -
  10. Insight Master

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment...

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1. http://www.wangcyber.com/forum/group.php?do=discuss&group=&discussionid=76 ================== Jom. - Insight Master -
  11. Insight Master

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment...

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1. http://www.wangcyber.com/forum/group.php?do=discuss&group=&discussionid=76 ================== Jom. - Insight Master -
  12. Insight Master

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1...

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1. http://www.wangcyber.com/forum/group.php?do=discuss&group=&discussionid=76 ================== Jom. - Insight Master -
  13. Insight Master

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1...

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1. http://www.wangcyber.com/forum/group.php?do=discuss&group=&discussionid=76 ================== Jom. - Insight Master -
  14. Insight Master

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1...

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1. http://www.wangcyber.com/forum/group.php?do=discuss&group=&discussionid=76 ================== Jom. - Insight Master -
  15. Insight Master

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1...

    Terima kasih sebab join DGIM. ini saya buat khas untuk anda. ================== assigment 1. http://www.wangcyber.com/forum/group.php?do=discuss&group=&discussionid=76 ================== Jom. - Insight Master -
Top