Recent content by inazrif94

  1. inazrif94

    Dalam Negara Petronas lancar kempen Love Local bersempena Kempen Beli Barangan Malaysia

    kalau aq, yg ni ngam terokk!! sedap weh serai dia tak rasa pun, mmg recommended! rasa jambu batu pure, padu! +Terbaik+
  2. inazrif94

    Channel youtube mana pilihan korang?

    Betul, jgn lama2 kt stesen minyak.. Tu yg bila guna app ni, mmg kurang la masa keluar dpd kereta tu.. Benefit sgt masa2 crucial mcm ni utk guna kemudahan mcm app ni..
  3. inazrif94

    Channel youtube mana pilihan korang?

    Hahaha! Kan skrg musim virus covid tu, rasanya better guna app ni sbb lagi less interaksi fizikal gitu.. Cuma lepas isi minyak tu, sanitize tangan dgn hand sanitizer atau basuh je terus tangan..
  4. inazrif94

    Channel youtube mana pilihan korang?

    Belum, kt website setel tang location tu ada dia listkan mana stesen yg dah ada servis ni.. Kan ayat diorang expanding, tgh nak kembang la tu.. Lambat laun nanti ada la tu satu malaysia..
  5. inazrif94

    Channel youtube mana pilihan korang?

    Bro, guna onlinebanking je pon boleh.. Kalau mcm aku yg malas asyik nak login online banking, aku terus add debit card, bila nak guna dia deduct ikut amount kita nak.. Setel hahhahha
  6. inazrif94

    Channel youtube mana pilihan korang?

    Ada tengok jgk video ni.. Esoknya aku nk isi minyak, punya la queue panjang kt kaunter pasal minyak turun ke apa tah.. La tu gak aku download app dia :D
  7. inazrif94

    Channel youtube mana pilihan korang?

    Kalau aku suka tgk video amanz.. Pasal gajet2 tu, peh mmg tak miss.. Tapi tetap suka mkbhd la kalau bab2 gajet baru ni
  8. inazrif94

    Luar Negara 5g lombong arang

    guna tm punya fiber pun asyik masalah maxistu. buat sendiri je la lepas ni, semua bergantung harap je.
  9. inazrif94

    Luar Negara 5g lombong arang

    aku ni kira semua telco dah guna, pasal aku ni berpindah2 negeri, asyik ade je yg x kene dgn line tepon aku. last2 aku guna unifi mobile sbb kt rumah parent aku guna unifi, mmg helok sangat lah line dia, unifi mobile pun sama. mmg chantekkk ah
  10. inazrif94

    Track lokasi dan kegunaan peralatan hospital

    patutnya dr awal lagi install infra sendiri, kan senang. x de nak asyik guna org lain punya je. ini semua dah fikir mcm tu utk 5g. acano hahaha
  11. inazrif94

    Track lokasi dan kegunaan peralatan hospital

    ada je aku dengar clcom collab dgn maxis tapi x tau la apa cite tahun ni, tu cite tahun lepas hahaha
  12. inazrif94

    Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

    ah sudah, yg penting jgn guna umobile lah. penat wei, ko gerak mana2 pon tak de apa. bayangkan aku dlm rumah tak de line, aku keluarkan tepon luar pintu ada itupun masih dlm kesamaran adoi.
  13. inazrif94

    telco sesuai untuk 2020

    Hari nie hari last 2019.. So nak tanya pendapat korang on telco sesuai guna utk tahun 2020.. Yelah, telco semua tgh testing masing2 punya 5G.. SO rasanya siapa lebih menyerlah?
  14. inazrif94

    Ubi Kucai

    Senang ke tanam kucai ni? Sebab selama ni akak aku cuba tanam sayur2 semua mcm x sesuai je dgn cuaca Malaysia ni, ke salah pembajaan ke x tahu la
  15. inazrif94

    Aplikasi chatting yang mana best?

    Ko ni pun! Baca la betul2 apa dia kata. Maksud dia bila dah nak 6g nanti pun telco lain x settle lagi buat 5g. Yelah dah kalau infra kena install, bukan sehari dua.
Top