I
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • blh sy taw ttg servis Gila Adsense sessi ke 4???
    details plz...
    n blh sy taw gak knp kat visitor msg tu rmi yg ckp pasal server down jew???
    ad pape mslh kew???
    n da tangani ke masalah tu sdara???
    salam bro , sy berminat sgt dgn servis Gila Adsense sessi ke 4 ni .. sila pm sy a.s.a.p.

    thanks.
    salam bro , sy berminat sgt dgn servis Gila Adsense sessi ke 4 ni .. sila pm sy a.s.a.p.

    thanks.
    bro, ada masalah dengan blog..sy baru je install plugin dari http://seopressor.com/ berbayar dan sesuai untuk autoblog (dari penerangan minisite)

    tiba2 xdapat masuk admin blog saya lak keluar mcm ni

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/consolid/public_html/wp-content/plugins/seo-pressor/seo-pressor.php:15) in /home/consolid/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 890
    Assalamualaikum,

    Boleh tak saya tanya sikit? Blog yg imzie buat tu, adakah bro masih dpt income adsense sampai sekarang? Berapa purata income adsense sehari yg bro dpt skrg ni? Content dibuat sekali ke? Niche bro yg buat atau saya yg pilih? Kalau bro yg pilih niche, bro pilih jenis niche apa? Webhosting guna apa?

    Terima kasih.

    Terima kasih bro. Saya masih newbie.
    Salam ...

    Bro ada lagi tak offer nie ... ?? Berapa bayaran ... ?? Cara bayaran ... ?? Dan langkah2 nak buat seterusnya ... :cool:
    bile bro online? susah nak contact. sy nak sgt domain tu... :(

    kalau boleh pls contact sy di 013-3355597
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top