imosnet
Joined
Likes
9

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    sorry bro, buat bro risau. nampaknya saya balik dan ambil masa lama sikit untuk buat blog lebih seo gila tapi kemas. saya nak cut masa saya yg crazy promo ke 4 jam je.

    saya nak tanya semula, backlink saya dah buat sampai 3 ribu tapi ada yg naik 1000 dan ada yang naik cuma 2 je. macam mana nak google index kan? saya dah pakai sofware bro beri tu tapi saya tengok backlink saya tak di indexedkan dalam masa 3 hari?

    bro kosongkan private message...
    Offline
    bro minta maaf lambat reply, saya dalam masa 1 minggu ni duduk fikir semula dan lihat semula semua blog yang saya buat. hasilnya ada yang pagerank 2 tapi website untuk keyword tak di 1spot 1pages.

    saya rasa saya patut mahir dulu asas on page seo tapi saya fikir semula, keyword tu saya masukkan lebih banyak ke header, footer, content. tapi mesti semua nampak kemas dan steady.

    so, cubalah keatas blog bahasa Melayu dulu. tengok hasil dalam masa 5 hari dah di pages 2, sebelum ini tak di top 100. semua ni saya kaji semula. harap blog dalam english pun boleh begitu juga.
    Offline
    oklah bro, saya rasa nak berhenti IM. saya check kat amazon, clickbank tapi semua ooooo. itu saya rasa mana salah saya. backlink buat dalam 1 hari dekat 200 tapi google lama index(itu biasalah) and appear on 1 pages macam hilang......
    menyesal saya jump in IM, balik ke realiti nampaknya
    Offline
    video tu bro buat mcm mane ye? maaf ler menanya rahsiamu, baru nak blaja video marketing..hehe
    Offline
    assalamualaikum bro..huhu
    nak tanya bro ada main cb kan.. bro ada buat video marketing x?
    Offline
    AS salam imosnet....

    ley jdkn imosnet sebagai my Role model in on9 biz...

    arap2 ley bg sedikit tunjuk ajar..
    thanx...
    Offline
    Haha...tak salah aku start dari bulan jan dulu, aku tak dapat hantar apa2 pm ke inbox bro..sebab sign board puaka ni asik keluar je..

    imosnet has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
    Offline
    Hati aku kuat mengatakan, ADAM AKHIR :

    1. Dah kaya. dah tak duduk kat Mesia lagi.
    2. Dia lupa login email dia. Email aku tak terbalas2...
    3. Mungkin dia dah fokus benda lain. Dah tak pandang lagi pendapatanlumayan.com..
    4. Sibuk jaga cucu kot !
    Offline
    Owh Rugi ! Rugi ! Rugi ! Hahaha...
    Tapi takpa...
    Kalau pakar, takda masalah kot untuk start dari ZERO.

    May I Follow U, Sir ? :)
    Offline
    Wahaha...tq sebab balas balik soalan aku.
    Hmm...Aku tgk Adam Akhir mcm dah berakhir je...
    Aku dah contact dia sebelum ni...
    Tak terjawab....

    note : aku baru je nak rompak ebook tu dari ko..ko dah kata HILANG plak..hehe
    Offline
    assalamualaikum bro imosnet,

    Aku belek2 halaman lama wangcyber ni..terjumpa balik satu thread yg pernah dibincangkan..hampir setahun rasanya..

    http://www.wangcyber.com/forum/wtb-perkhidmatan-bebas/30240-wtb-panduan-adwords.html

    Dulu aku pernah nak beli, ntah mcmana aku boleh terlupa dan terus terlupa hal ini sebab last year aku memang buat projek adsense...so, tak boleh fokus...

    Tahun ni ada azam baru. Ingat nak memulakan Clickbank + Adwords.

    Just nak tanya bro imosnet, ebook pendapatanlumayan ada update ke untuk tahun ni?
    Ye la, setahu aku, Adwords pun dah berubah dari interfacenya. Hope Adam ada update ebook dia untuk
    interface adwords yg baru.

    Kalau bro imosnet nak offer ebook tu under link affiliate bro, aku tak kisah. :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top