Imabiz
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    hello hai

    sye nak tanya macmana script nak buat signiture yang bergambar yg bleh klik mcm awak buat tu?
    Offline
    Siapa yg buka akaun melalui my refferal.. https://www.exness.com/a/2128 saya bagi balik bonus komisyen tuu. Saya tak perlu ambik bonus tuu sbb jika traders lost mereka masih ada bonus refferal dari saya utk sambung nyawa balik. Bonus akan diproses atas permintaan (bayar ikut Liberty Reserve) dalam masa seminit. Ada gambar instant withdrawal tuu.

    Kalau nak tukar LR ke RM atau RM ke LR dalam masa 5 minit bagitau sbb saya dah ada changer yg best deal.

    you can suggest your friend to open an account with

    https://www.exness.com/a/2128

    The brokerage have instant withdrawal via E Currency.

    Automatic withdrawals
    TQVM
    montellofx@gmail.com atau YM zarrmans2yahaoo.com jika ingin maklumat lanjut.
    Offline
    assalammualaikum...
    apa khabar.. sy fird. sy ingin bernimba ilmu boleh x? mcm mana nak cari duit dalam internet.
    Offline
    Salam..

    Anda ada request hosting percuma..

    BTW saya masih menunggu
    email dan domain yang mahu didaftarkan

    Sila reply PM ini bersama detailnya sekali.

    Terima kasih.
    Offline
    Salam,

    Tahniah kerana Anda Pembeli bertuah untuk ebook saya "Panduan Web Hosting(berserta Hak Jualan Semula-MRR)"

    Anda boleh mendapatkan ebook saya dengan harga RM35 sahaja berbanding dengan yang lain iaitu RM37.

    Thread jualan ebook tersebut disini!

    Dapatkan sekarang sebelum saya tutup tawaran untuk ebook ini.
    Offline
    Salam imabiz
    Aqif di sini. Saya ingin meminta imabiz memberi sedikit review mengenai e-book saya.
    Jika anda bersetuju, saya akan hantarkan link muat turun.
    Andaikata imabiz inginkan sedikit pertukaran, saya boleh memberi perkhidmatan design e-cover.
    Design saya boleh dilihat melalui link muat turun jika anda bersetuju.
    Saya harap imabiz dapat memberi jawapan secepat yang mungkin.

    Terima kasih kerana meluangkan masa untuk membaca message ini.
    Offline
    saye ade ym.. tapi jrg online sbb skrg sebuk buat blog adsense... n lebih byk mase reply di wc n blog saye... kalau nampak saye online di wc maka saye pun chat di blog imabiz... untuk pertanyaan anda tue saye dah jwb di blog imabiz... anda kene tahu untuk edit html code... edit html code dan klik pada expand widget... cari code yang ade ads.. edit url code affiliate anda di html blogspot tersebut..
    Offline
    salam ima ade ym?sng skt nk smbg n minta pndagn..o yer mcm ner nk letak bena kt blog?sy dh letak tp ble sy masuk balk .x keluar bena 2..sy cm ima pakai blogspot..harap sudi bntu
    Offline
    hai, sy merupakan salah seorang yg follow blog imabiz. tahniah sy ucapkan krn imabiz dah improve dan menarik. sy jg berminat tuk tukar link dgn imabiz, dan jika imabiz setuju sila bls mesej ini dgn segera. sy akan letakkan link imabiz diblog sy.
    my blog: http://d818.blogspot.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top