Imabiz
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    kepada rakan2 sume.. harap leh hantar PM kat imabiz yerk.. sebab visitor messege nie imabiz jrg tgk...
    Offline
    salam ima...
    blh tanya ckit?
    nk tanye mcm mne kita nk buat backline sales punya page ea?
    then mne nk dapat skrip untuk buat form pengesahan bayaran+panduannya sekali ye?
    tq ima
    Offline
    bleh x imabiz tgk blog sy...apa yg perlu sy tambah untuk jd kn blog tu sumber pendapatan...
    Offline
    assalamulaikum
    selamat berkenalan
    saya ingin meminta bantuan akk untuk review produk ebook saya yng bertajuk'cara2 untuk mendapatkan airtime&sms secara percuma'
    sila bagi feedback kepada saya adakah akk bersetuju untuk review ataupun tidak.
    saya memberi kepercayaan kepada akk untuk review ebook saya yng x seberape ini kerana saya still newbie
    sila beri tunjuk ajar kepada saya..kk
    10q
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    Salam.. saya dah bayar petang tadi.. tapi belum dpt download page atau download link.. please kalau boleh bg sy download link tu..
    Offline
    salam.. bley tak imabiz ajar saye cara untuk dapatkan script dari banner?
    cthnye, saya ada banner, kemudian nak jadikan banner tu dalam bentuk script + link... camne ek?
    Offline
    dekat dalam bulatan merah tu takde pun word compile yg mcm biasa kita boleh tgk :(
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top