Recent content by Illiyin Ahmad

  1. Illiyin Ahmad

    Share "Pantang" anda

    Pantang tengok orang balas komen....hehe :P
  2. Illiyin Ahmad

    Buat duit dengan photoshop

    saya lebih pandai buat design guna Ai...Ps sikit-sikit jer..... kalau dapat kuasai dua-dua software ni kan best.....(Y)
  3. Illiyin Ahmad

    Senarai Designer

    bagus post ini.....boleh cari designer untuk dapat kan servis design.....mantap...
  4. Illiyin Ahmad

    Kenali 'perfume' original

    terima kasih atas info yang amat bergune ini....:) sebelum ini kerap terbeli perfume cap ayam....adehh :P
  5. Illiyin Ahmad

    Mereka secara Grafik Online-serendah RM20!

    menarik nie....ade website ke or fanpages? cer bagi link nak tgk hasil-hasil design kerja tuan......
  6. Illiyin Ahmad

    designer minisite + banner diperlukan

    boleh buat design untuk iklan banner atau bunting tak? :)
  7. Illiyin Ahmad

    Apa yang lebih penting daripada trafik?

    tak jumpa pula videonya......:P
  8. Illiyin Ahmad

    Neobux.com - Kerja sambilan dengan mudah - 10min sehari [saya akan ajar sampai mahir]

    korang bakal membuang masa korang main PTC nie....
  9. Illiyin Ahmad

    Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

    ada lagi ke offer nie?
  10. Illiyin Ahmad

    {SERVIS} : Daftarkan Trademark anda !

    saya berminat.....ramai juga rakan niaga tercari-cari servis ini..... boleh pm saya sekiranya tidak keberatan....:)
  11. Illiyin Ahmad

    Ader Ker Hosting Dengan Unlimited Bandwidth?

    sy syorkan Exabyte....saya masukkan banyak domain...so far okay....:)
  12. Illiyin Ahmad

    [TERHANGAT]Kaspersky Terbaru 2013!-1pc, 3pc

    kalau pakai anti virus yang free tu tak bagus ke?
Top