ilhamputra
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam.. Sye baru beli produk tekniksimpleclickbank via link aff bro ilhamputra. Nama: Mohd Farhan Jamil. Emel: madfahan89@gmail.com . Bukti pembayaran: via cimbclicks online banking transfer. 19/05/2013. Pukul: 01:44pm.

    *sye on9 dgn smartphone sje. Jadi xdapat ni copypaste bukti pbyrn scre terus.
    Offline
    Nama:Mohd Saifudin Bin Azhar.
    Email:msdealova86@gmail.com
    Kata kunci:Group Dominasi
    Clickbank - Youtube Sniper
    Offline
    sy just search gig kat fiverr tu, gune keyword "add twitter follower".. masa sy bli gig tu, ade org jual 2000 follower guarantee.. tp sy dpt lebih.. dlm 2.5k follower :D
    Offline
    Salam... Saya dah ubah beberapa post saya di WC. Tp saya xpasti di thread mne saudara punya promosi. Kalo blh mintak saudara bg URL thread saudara tue. Saya da cari, tp byk sgt. Maaf yerk... Saya xperasan. Main hentam jerk.

    Lagie satue, thread tersebut di freebies kew? Coz setahu saya kte hanya bleh letak promosi di feebies jerk. Saya nak jugak bukak thread saya sendri, tp da brapa kali bukak thread, semua kna review ngan administration & sampai skang xpublish2 lagie. Sy hantar hantar email kat stuth, xbalas2...

    Bleh kew bukak thread promosi di forum lain? Thx
    Offline
    korg nk dpt duit tiap2 bulan tak..ni bkn penipuan..
    bisnes ni bisnes GDI,bler korg dpt sorg downline,korg akn dpt komisen uh tiap2 bulan aw..kalau beratus org korg dpt berape da en, campur gn downline punye downline kite sampai level 5 kite dpt komisen uh tiap2 bulan..dlm dollar beb tiap2 bulan korg dpt..sape boleh bagi kite duit dlm dollar tiap2 bulan..kalau rangkaian org bwh korg pon sampai level 5 rasenye korg dah ley dok uma tunggu duit bulan2 jer a..ak sendiri dah ade 96 org n cuma 24 org bwh aku dah sampai level 5..anda juga akan diberi tempoh percubaan selama 7hari..kalau nak linknya email di zizi_clunk@yahoo.com
    Offline
    JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    Offline
    mesej dah penuh...tak leh hantar maklumat pembayaran. Offer saya akan berakhir, kalau hari ini tak beli....
    Offline
    salam..nape website ilhamputra da x de kuar ape2?n lg 1 mane nak download installer kaspersky yg ko jual key tu ek?and ape name installer yang nak bersihkan file2 avg dari comp?
    Offline
    salam
    sorry Ilham dah penuh. huhuhu. Chilbob je dapat di respon cepat. next time k. soon aku buka balik. Saya tunggu awak lambat respon...berebut beb
    Offline
    saya ni hanya tahu menulis saja mcm mana nak buat duit. Klu suruh saya buat majalah ke atau buku ke atau apa saja berkenaan penulisan insyaalah saya boleh buat
    Offline
    saya skrg online ada apa2 yg boleh and tolong krn saya memang perlukan duit
    Offline
    Untuk maklumat lanjut;

    www.bestlelong2u.com/ewallet
    www.bestlelong2u.com/ewallet
    www.bestlelong2u.com/ewallet

    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam PELAN PEMASARAN HEBAT ini,
    jangan tunggu lagi.

    Untuk maklumat lanjut, sila layari website saya:
    www.bestlelong2u.com/ewallet
    (Nota : Anda juga akan mendapat website PERCUMA seperti saya bila mendaftar di sini)


    Terima kasih ---
    ewallet
    TEAM PENGGUNA PINTAR
    Layari http://www.bestlelong2u.com/ewallet
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…