Recent content by ikirdz

  1. ikirdz

    Ada pemain adsense tak kat sini?

    ada cara?
  2. ikirdz

    Ada pemain adsense tak kat sini?

    pernah, tapi tahun 2009 dulu2...dah lama tinggal..
  3. ikirdz

    Usd income - sistem affiliate daripada ebookmalls

    Satu syarikat penjual ebook mencari agen marketing online untuk lebih 1000 tajuk ebooks, pasaran adalah antarabangsa, komisyen lumayan di bayar dalam USD. Hanya perlu promosi dr laptop/pc atau smartphone. Jika berminat, mesej saya. Saya buat 2 minggu boleh dapat RM3 ribu.
  4. ikirdz

    Salam perkenalan

    @Tokey please help me utk reset password
  5. ikirdz

    Salam perkenalan

    umor sy 50an? hahah ok je..pakai produk kak tonn. :p
  6. ikirdz

    Salam perkenalan

    Assalamualaikum . dah lama tak masuk Wangcyber, nasib baik ID saya masih wujud lagi. Salam perkenalan buat semua..
  7. ikirdz

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    Assalamualaikum dari saya.. Dah lama saya tidak masuk forum Wangcyber ni. Salam perkenalan kembali buat semua. nasib baik saya masih ingat ID saya, tapi lupa password, reset password tadi.
  8. ikirdz

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    Setengah yang join tu, belum pernah guna autoresponder. Namun, dia tau autoresponder itu berguna. Jadi itulah tugas upline untuk memberikan "support system" kepada ahli baru. Bagi panduan guna autoresponder ini, barulah bizz berkembang. Kalau jenis mangkuk yang join nak dapat duit jer, memang...
  9. ikirdz

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    Ok, sekarang ada affiliate multilayers yang power.. 10 layers, produk yang memang diperlukan oleh setiap internet marketer. Produk Autoresponder, harga tetap dalam USD18 sahaja. Kalau Aweber, list bertambah, fee pun bertambah boleh cecah USD50 sebulan. Autoresponder Affiliate Multilayers, Nak...
  10. ikirdz

    Tiga jenis Internet Marketer

    Ada tiga jenis Internet Marketer 1. Jenis "make it happen" Ini adalah manusia yang terdiri dari golongan yang berjaya. Kebanyakan daripada kita berada di dalam golongan ini. Ianya bermula dengan keinginan dan kita berusaha untuk mencapainya. Sebagai contoh, kita ingin memiliki sesebuah...
  11. ikirdz

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    Aweber : Affiliate single layer TrafficWave: Affiliate multi layers Kenapa setiap kali multi layers dikatakan haram?????
  12. ikirdz

    TrafficWave: 10 Kelebihannya

    Kelebihan TrafficWave Autoresponder Menguruskan Pendaftaran Tanpa Had Adakah anda menguruskan satu senarai pelawat yang sering kali berkunjung ke website anda?Akaun TrafficWave anda akan memberikan akses kepada sebanyak mana Autoresponders yang anda perlukan untuk menguruskan semua...
  13. ikirdz

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    GDI harga tinggi? Ia, betul USD10 per month. Ini adalah agreement untuk sesiapa yang join GDI. Kalau bersetuju, sertailah, tak setuju boleh duduk diam. Apa yang GDI buat, USD10 tu di bahagikan kepada dua, iaitu USD5 kepada company dan USD5 kepada 5 orang upline di atas. Jadi USD5 sebenarnya...
  14. ikirdz

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    TrafficWave pun yang yuran dia rendah dari Aweber tapi mampu bagi komisyen sampai 10 layers.. pun dikatakan haram.... harga lagi rendah, tapi sebab affiliate multi- layers jatuh haram ke???
  15. ikirdz

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    Kenyataan yang adil, tak faham... no comment, ini tak faham, cap haram... :)
Top