ijamidayu
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • AIK.. Tahu lak mana brg2 aku juai.. Mana ada 10 pcs.. HUehuehuehueh.. Aku amik kat budak2.. Kalo nak try leh start amik kat MINES....
    bro ijamdayu, mane leh dapat rayban wayferer sekali ngan kotak tuhh??

    p/s: masyuk yerkk..seminggu jual 10 pasang rayban..:p
    salam bro i need ur help about vcc

    semalam zaza ade beli vcc 100usd...camne nak masuk kat dalam my paypal....seller macam scam je
    salam Cik nak tanya ada tak duit paypal?saya perlukan segera kalau boleh maklum pada saya secepat mungkin ya..terima kasih
    Salam kembali bro, terima kasih kerana sudi mendapatkan dan membaca karya saya. Semoga bermanfaat...terima kasih sekali lagi...
    Wslm.. AKu takleh buang.. Ko kena mintak bro Era Siber deletedkan.. Maaf nah.. Kalo aku admin baru leh padam.. Maaf bro..
    bro...payment dah buat....bro boleh hantar paypal dengan email ini paris_kota yahoo.com
    Wslm.. Thanks kerana menjemput.. InsyaALLAh saya akan sertai JV anda. Thanks sekali lagi jemput saya...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top