Ijad
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam..

    saya nak minta bantuan tentang penggunaan al rajhi debit card dengan paypal. Saya tengok di blog saudara ada tips tentang maybank debit card . dan saudara pun ada al rajhi debit card. saya cuba verified tak boleh. Mungkinkah sebab saya letak full name bukan betul-betul full name. macam mana nak tukar kalau dah salah letak ye?

    message yang diterima : we were unable to verify this credit card. Please check if the information you enter is correct. If the problem persist, please try to enter a different credit card.

    rasa dah betul dah semua maklumat. Harap dapat bantu...
    C
    i pun tak pasti... pertama kali.. post kat wangcyber.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top