iezat
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam Bro, saya nak beli paypal dlm 20usd, tapi sekarang ni Maybank tengah maintenance kot...jadi esok pagi boleh?
    Offline
    broo xpayah susah2 beli dgn link affliate raja kamil...beli je terus dengan saya...saya ada upload di tradebit dgn hrga jauh lbih murah dri yg RK tawarkan...RK akn charge $5 untuk ebook tu,,,sya da pun bli....kalo bro berminat sy boleh bg bro dgn hrga $3 je...:D kalau broo xpcaya,bro tgok link dya bg n bro bndingkn dgn link yg sy bgi,mmg 100000% sama...berminat? reply PM sy..:)
    Offline
    bro..sy nak pm msg kat bro..tp xleh bro..
    leh pm sy blik ke?
    Offline
    Tawaran Rebate RM30 (UpGrade WC Premium)

    Rebat RM30.... untuk upgrade WC Premium dengan link saya...

    Berminat tak ? Berminat, PM saya , saya akan beri link affiliate.

    Pembayaran akan dibuat selepas mendapat pembayaran komisen dari admin.
    Offline
    Sudahkah Bro dapatkan panduan mudah.my Raja kamil ?
    Kalau Bro belum dapatkannya, lihatlah tawaran saya ini.

    http://www.wangcyber.com/forum/536579-post3.html

    Saya boleh beri tawaran rebat tunai RM40 dan ebook Formula Membina List Responsif (MRR).
    Kalau Bro nak , PM saya . Saya akan berikan link affiliate.

    Saya akan bagi RM40 kepada Bro selepas admin membayar komisen kepada saya.

    Kalau Bro dah beli tapi bukan melalui link saya, PM saya juga.
    Offline
    bro u salah lock thread saya laa.... tue thread untuk aroma serai.... sory laa saye baru lagik x berape tahu menahu pasal link2comminion.... thanks 4 information....
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top