Recent content by idriskhan

  1. idriskhan

    Cara untuk menyelesaikan masalah gastrik

    kalau coway yg macam villaem atau neo tu ade fungsi alkali jgak ke? ke yg 2 tu utk basic je?? sebab nak beli 1 letak kat rumah jugak la...
  2. idriskhan

    Teknologi Pelan Baru Digi Memudahkan Perkongsian Kuota Data Dengan Enam Talian Bermula RM 93 Sebulan

    mmg wujud tapi knp dorg ketghkan plan ni? ke plan ni boleh pkai utk beberapa tempat je mcm hotlink pnah buat dulu sebab limited katenye?
  3. idriskhan

    Teknologi Pelan Baru Digi Memudahkan Perkongsian Kuota Data Dengan Enam Talian Bermula RM 93 Sebulan

    * Double post pulak mintak maap la ye heheheehehehehe *
  4. idriskhan

    Teknologi Pelan Baru Digi Memudahkan Perkongsian Kuota Data Dengan Enam Talian Bermula RM 93 Sebulan

    pelik jugak sebab digi kan ade plan postpaid baru pasal rm70 dpt 12gb.. knp tak de kat website dorg? ke poster tu edit utk mainkan prasaan org? ahahah +Xtahu+
Top