Recent content by hyid

  1. hyid

    Program get paid yg bayar agak tinggi tgk ads

    dah dpt bayaran tak?
  2. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    aik apsal ko 0.12$... semlm beza baru 0.03$ :think: ntah la bro... akupun tak pasti agak2nya dah lari dari topic dari referral exchange ke PTSU :))
  3. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    barang apa yg nak sgt diniagakan tu bos :)) ok kita buat satu2... buka thread baru sebagai cth nak buka thread baru program PTC...skyzamptc.com :D mula2 klik link Get Paid To... di atas tu selepas itu ko akan dpt tetingkap mcm di bawah ni klik bebutang/link +Post New Thread klu dah dpt baru...
  4. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    klik bebutang/link +Post New Thread di atas tu bebutang/link tu ada disetiap Sub-forums post thread bro di sub-forums yg sesuai harap dpt membantu kalau salah tolong suspendedkan :))
  5. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    senklik :-q vs hyid :-bd Nordbux cashout race... siapa2pun boleh join :D
  6. hyid

    PTC - Browse4bux.com

    Browse4bux Cashout: $5.00 Methods: Paypal, Alertpay & Liberty Reserve Status: Ongoing (Baru+sedang berjalan) More info: ptc-investigation/Browse4bux
  7. hyid

    Referral Exchange PTC Di Sini

    thread yg lepas suspended :( uh mujurlah ada backup :))
  8. hyid

    Clixinity.com

    kemaskini terkini 29/04/2012 Status: Not Recommended Site has been down for over 7 days without any update. source: ptc-investigation/Clixinity
  9. hyid

    Traffic Exchange yang mana...

    salah 1 program jana wang terbaik diluar sana :-bd dlm perhatianku :D terima kasih byk2 bro adi
  10. hyid

    Traffic Exchange yang mana...

    ...korang sertai utk pengiklanan percuma disamping menjana $$$ online salah 1 cth program TE yg popular aku sertai EasyHits4U & TopSurfer di bawah ni... :-q
  11. hyid

    Clixinity.com

    terima kasih byk2 atas info berkenaan malangnya akaun maybank aku tak ada :D apapun salam kenal riburinggit
  12. hyid

    Clixinity.com

    site masih down :-q
  13. hyid

    Clixinity.com

    klu tidak silap aku la :think: setiap hari klik +/-5 iklan X $0.01 = $0.05 utk basic member cuma 70% dari click value iaitu $0.05 X 70% = $0.035 (average sehari) cuma ambil masa +/-3 minit klik sehari bagi aku berbaloilah juga cuma sayang site tgh down skrg :-q :D
  14. hyid

    Clixinity.com

    Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. *site perlu upgrade hosting :think:
  15. hyid

    Clixinity.com

    Cashout: $2.00 Methods: Paypal, Alertpay & Liberty Reserve Status: Not Recommended Lebih info: ptc-investigation Sila klik di sini /banner di atas utk register+$0.50 PTSU... tq :-O :D
Top