Recent content by hurairah02

  1. hurairah02

    Damailah kau marissa

    punca talasemia ke ni
  2. hurairah02

    Atlet terbaik pahang

    bagus adik adik ku... penyambung atlit senior
  3. hurairah02

    Berbekal rm15 balik kampung

    sad but true... ambe yang ada kereta ni pun susah nak balik kampung takut kereta rosak. akak ni selamba je redah. memang tawakkal.
  4. hurairah02

    Tengok siaran langsung bola streaming

    yang tu yang kita nak tgk tu
  5. hurairah02

    Salam perkenalan para forumer wangcyber....

    Salam... saya dari shah alam
  6. hurairah02

    Pemain import fiji perkuat cabaran terengganu

    main import je le ning ek
  7. hurairah02

    Senggama kopiah

    pakai silencer... ? terbaik ni.
  8. hurairah02

    Tmj nafi dakwaan

    kira ok la tu.... dia nak bangunkan bola sepak Johor.
  9. hurairah02

    Hadiah buat peminat reds

    hrp bikana boleh hold striker liverpool ni
  10. hurairah02

    Rosmadi yakin trw bangkit

    boleh bangkit.. janji pemain tu ada ketahanan mental yang tinggi
  11. hurairah02

    Pulang beraya lanyak bendang

    menarik ni.... kena try jugak balik kampung mertua nanti
  12. hurairah02

    Tekan suis derita tiba

    bahaya jugak autogate ni ye... remote control tak de ke
  13. hurairah02

    Rumah pengantin sepi

    sewa je kak.. nnt kerajaan offer untuk jadi hak milik kekal... cam rumah PKNS
Top