Recent content by hodesiy

  1. hodesiy

    Teknologi teknologi smart parking

    Haa ada kan parent skrg guna e wallet.. Mudah sgt.. Nanti 5g ada, lagi mcm2 benda guna wireless dah.. tm pun skrg dah testing 5g diorg, so no prob laaa nanti hehe
  2. hodesiy

    Teknologi teknologi smart parking

    Org berusia skrg pun belajar dah, anak cucu ajar guna tepon touch screen, video call.. Boleh ni kita ajar guna cashless pula.. Mcm kt tol, manade tunai, semuanya tng dgn smart tag, tak pun rfid.. Zaman maju dah, kita pun kena maju tak leh kt takuk lama lagi hehe
  3. hodesiy

    yay or nay?

    hi i wanna ask you guys opinion... i wanna buy home furniture acctly...... from online shop.. should i? or not.....if not... tell me whyyyy+Berpeluh+
  4. hodesiy

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    Perkara pling utama ko kena amek tahu ialah tye uncle ko, die oke ke x nk stay dkt pusat jgaan. Kedua ko kena juga tgok keadaan die. Kalau da x larat jln tu, baik ko cr pembantu jeala. xde la susahkan ko nk hntr n amek die plak nnti.
  5. hodesiy

    samsung note 3 baikkah?

    boleh cuba Samsung Note...saya juga design stream dan pakai Samsung Note 3...agak bagus dan sesuai...tapi kamu tau x sekarang celcom pun dah start jual Note baru...panggil Rose Gold yg limited edition...boleh cuba kan? sekarang dah upgrade jadi 3.0 usb port ...
Top