Hisham Yusof
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam hisham, nk tnye sewa rss feed ni mcm mna? apa yg sy tahu rss feed takde dah di fb.. btol ke? sbb sy nk buat asyik tak jadi je..
    Offline
    Peluang Jana Duit Raya..!!!

    Sudahkah anda join OneX?
    Anda sangat rugi jika tidak mulakan langkah anda sekarang!!
    Modal sekali RM20! Budak sekolah pun mampu..memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join.
    siapa pon bole join. Memang senang nk jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual" dan untuk diterima.
    Inilah salah satu faktor penting utk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yg rendah".
    Sebabnya simple, orang yg nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah.
    Yang ini hanya RM20 je tapi mampu menjana USD99,000. Ramai yg sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup
    Dan banyak lagi sebab kenapa anda perlu sertai program ini.

    Daftar Sekarang !!
    http://www.onex.me/annarona

    Untuk maklumat lengkap dan sokongan, sila layari http://www.duitraya.biz/annarona

    SELAMAT HARI RAYA

    Yang Ikhlas,
    ANNARONA
    Offline
    saya berminat nak beli "Facebook Store Generator" tapi takde paypal. nak bayar guna aper?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top