H
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam helmi... saya pun masih baru lagi d dalam PTC ini, dan masih belajar lagi... Saya akan cuba semampu yang saya boleh je k.. n selalu la jenguk2 blog saya untuk info terbaru.. :)
    http://newbie-ptc.blogspot.com/

    dan boleh add ym sy untuk kita chatting... :)
    YM : bisnestopup
    Facebook : are_yan13@yahoo.com
    Offline
    Salam perkenalan helmi :)

    Insyaallah bro.. Saya akan bantu semampu yang mana k.. :)

    Ok.. ape2 pun Tq.. Bro boley selalu lawati blog PTC saya untuk dapatkan info2 terbaru tentang PTC. Saya pun baru blaja gak bro :).. Bro punyer username ape dalam neobux...?

    Lagi satu bro.. Better bro daftar onbux juga.. :) Sebab lebih kurang sama jer ngan neobux.. untuk daftar, meh dulu jenguk bukti2 pmbyaran daripada PTC saya.

    Tengok sini
    Offline
    salam untuk semua saya masih baru dan ingin blaja, berminat sangat nak tau pasal dunia online, lebih lebih lagi online biz..
    harap ada yang sapa saya, hehehe tak tau mana nak mula ni.
    tumpang blaja
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top