Recent content by Hazu Creative

  1. H

    Mendapatkan 5000 Friends Dalam Facebook Dalam Masa 10 Hari

    boleh apply lagi ke teknik ni? mcm xde je..
  2. H

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    x perlu scam utk jadi kaya
  3. H

    salam perkenalan dan selamat petang..

    salam perkenalan semua..thx :)
  4. H

    Ebook ada gambar ehem..ehem...

    xde lg kt msia ni apprve lesen cmtu..tp btol kata SyedAzhar..haram dilihat apa lg disebarkan..hee..
  5. H

    Nak buat business tak ada produk.

    dlu tgk program affiliate amazon pn jual produk fizikal dari seller amazon kalau x silap :)
  6. H

    jangan buat bisnes kalau tak sanggup rugi.

    kalau nk gagal jgn sampai x boleh diperbaiki..rugi sikit2 biasa la tu :)
  7. H

    Nak buat business tak ada produk.

    cuba dropship produk kelelakian..
  8. H

    Jangan join BINAUC, seminar preview RM499, ada Patric Chan?...

    sbb tu sy x prcaye sgt promoter tepi jln yg suruh sign up pape..sesiapapun blh ckp itu ini..
  9. H

    saya tak tahu langsung nak start kt mane!

    pilih produk dulu..servis plg senang rasanya..ebook pn boleh kalau kena caranya..produk fizikal ke..lepas tu cari supplier..kalau xde supplier mane nk ambik produk..buat sendiri la..keke
  10. H

    Bisnes online melalui dropship

    alang2 sy nk jual produk yg sy nk simpan stok, sy pn tgh belajar cara nk dropshipkn produk sy jual..betul ke ayat ni..
  11. H

    salam perkenalan dan selamat petang..

    terima kasih semua :)
  12. H

    salam perkenalan dan selamat petang..

    Assalamualaikum & selamat petang.. newbie di sini..salam perkenalan semua..sila bagi tunjuk ajar ye... :D
Top