hassaidi
Reaction score
4

Profile posts Latest activity Postings About

  • Saya dah lama xwat keyword research..
    Saya sibuk wat internship..
    nnt saya akan ajar kat blog saya..
    malas nak wat IM utk sementara waktu..
    nak fokus study.. ilmu Im yang saya ada,,
    saya akan share di blog dari semasa ke semasa..
    http://hassaidi.com/blog
    subscribe la kalau sudi
    salam bro,

    lama xchat dengan bro..mengenai keyword research bro buat lagi x?

    Kalau ada PM saya segera..kalau boleh harga pun kasi ekonomi sedikit untuk student macam saya..

    Mengenai program dapat untung tanpa menjual..saya lebur RM540..nangis berdarah gak..huhu

    nak mulakan hidup baru dengan adsense ni bro..
    saudara boleh tempah sekarang untuk slot bulan dua nanti ! =)
    boleh buat pembayaran 50% dulu . kalau nak , saya akan PM account details .

    Ramai dah yang tanya pasal ayat sales letter , saya tak berapa minat sebab nak fokus untuk design dulu . =)
    Payment Sent (Unique Transaction ID #0XW032938V170431E)

    Sent to:
    Mohamad Hassaidi Abd Hamid
    Email:
    [email protected]
    Amount sent:
    -$3.00 USD
    Fee amount:
    $0.00 USD
    Net amount:
    -$3.00 USD
    Malaysian residents can only exchange funds with other Malaysian residents in Ringgits when using their PayPal balances.

    Date:
    Dec 28, 2009
    Time:
    10:04:16 GMT+08:00
    Status:

    sy dh byr bro..
    Completed
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top