Recent content by hashim99

  1. H

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Mmg telco kini semakin mahal kian hari sbb kini semua org pun perlu guna data, tapi kalau dibandingkan Celcom masih kira lebih murah...
  2. H

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Coverage Celcom bagus, kerja ku sentiasa perlu outstation, tapi x kira pergi mana pun x ada masalah nak call balik rumah, jadi ku tetap guna sampai skrg.
  3. H

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Ku dengar byk kawanku yg ada masalah dgn telco tu, x tau sama ada masalah kat kawasan kami ataun mcm mana...
  4. H

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Ku pengguna setia Celcom sejak dulu lagi masa smartphone masih belum kat pasaran lagi, plan kini juga semakin bagus...
  5. H

    Teknologi Pelan unlimited calls

    Kalau aku guna terpaksa topup RM30 setiap bulan hahaha, x cukup guna kalau 1GB sebulan.
  6. H

    Tips travel balik kampung

    Kalau barang extra rumah aku mmg ada byk, masa perayaan pergi shopping kat bandar terus beli byk barang kerana ada diskaun sempena perayaan, tapi lepas beli tu biasanya kebanyakan x diguna dan hanya simpan kat stor saje
  7. H

    Tips travel balik kampung

    Ini anda beli secara online atau dari supermarket? Tempat yg aku tinggal x ada supermarket yg besar2 macam Aeon atau Giant, hanya ada kedai runcit yg sederhana besar, jadi kalau mau cari benda2 aku biasanya terus beli secara online dan tunggu mrk hantar ke rumahku.
  8. H

    Tips travel balik kampung

    Hmm ada apa fungsi yg lebih baik ke kat Carousell ini berbanding dgn yg lain? Yang dulu x pernah rasanya dengar org cakap tentang Carousell, tapi skrg makin byk yang cerita tentangnya, jadi aku pun hairan lah.
  9. H

    Tips travel balik kampung

    Tau ke nama product yang kau guna tu? Ada pelbagai jenis yang ada kat pasaran skrg tapi aku x tau yang mana lebih berkesan, x mau beli semua kerana bazir duit, sebotol ut biasanya sekurang2 juga boleh guna utk setengah tahun.
  10. H

    Housewife Problem

    Yup their service quality is definitely top notch, would hire from there again if I need their service as they offer services for a short term period and no minimum limit is being imposed, everything is up to the customers.
  11. H

    Housewife Problem

    Dont worry, the schedule of the freelancers at Caregiverasia is very flexible and you only need to pay according to hour so if everything go smoothly and end earlier you only need to pay a cheaper price, not like some who would charged you for the whole day even though it only took two or three...
  12. H

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    Yup they will help you with all the daily activities such as bathing or eating and also carry out some relaxing exercises with them to help your father feel better. All the freelancers have adequate experience in this field so you dont need to worry too much.
  13. H

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    I had personally use the service provided from Caregiverasia so I can assure you that their quality service is top notch. It is still not widely known in Malaysia as of current but as the time goes I sure it will become more popular.
  14. H

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    Tapi perlu juga cari org yg boleh dipercayai dan bukannya calang2 org saje, takut nanti mrk datang rumah dan curi benda2 atau wang kat rumah, x ada org pun yg boleh perhatikan gerak geri mrk tu...
  15. H

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    Pd pendapat aku org masa kini membuat keputusan utk hantar ibubapa ke rumah org tua pun sbb mrk terlalu sibuk dgn kerja masing2 dan berasa tidak selamat meninggalkan ibubapa yg tua kat rumah, jadi aku pun x rasa yg perbuatan ini dikira derhaka lah.
Top