Recent content by Haris

  1. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    Salam... Saya dah tak terima tempahan sebab bz dengan pengajian Terima kasih pada member yang dah guna servis saya TQ Haris
  2. H

    ok dah PM TQ

    ok dah PM TQ
  3. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    bergantung pada kempen, tapi biasanya bagi akaun baru dan untuk permulaan saya set dapat usd 100 +- pun dah ok dengan bermodalkan usd 30+ free kredit TQ
  4. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    erm yang ni nak kena fikir dulu kot :) boleh hubungi emel [email protected] TQ
  5. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    sekadar memeriahkan dunia internet :D
  6. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    erm..setakat ni saya ambik RM 50 untuk promote 1 web saya akan masukkan 1000 kiwod dan create 5 ads yang ayatnya sesuai dan menggiurkan pelawat :D Thank's
  7. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    yup acc GA tu untuk yang mahukan khidmat tambahan saya TQ
  8. H

    Perkhidmatan membuat website Adsense menggunakan software HyperVRE

    Wkslm, Ye template hyperVRE tapi untuk terbaru saya tak pakai lagi yang tu..untuk member yang baru tempah tahu camna template tu TQ
Top