Recent content by hanani radzi

  1. H

    >>TOP SECRET<<Sulit Sangat Untuk Diketahui!! Jangan KLIK jika rasa tak sulit..

    wah,nanti sy nk beli seminar facebook melalui link aff bro jamal la.. bonus gempak bro...!
  2. H

    1000+ PLR Articles dan Article Marketing Ebook Versi PLR[RM5]

    affiliate,arts,automoto,babies,buying,credit cards,culture,dating,fitness,forex,health,holiday dan macam-macam lagi...
  3. H

    Bagaimana nk mulakan bisnes servis

    saya ada beberapa soalan... 1. Berapa cas yang dikenakan untuk setup 1 blog wordpress lengkap dengan plugin ? 2.Kalau ingin menawarkan servis buat website,bagaimana kita menentukan harga servis? 3.Spesifikasi apa yang wajib ada dalam blog? :D
  4. H

    1000+ PLR Articles dan Article Marketing Ebook Versi PLR[RM5]

    Salam sejahtera, saya ingin menawarkan 1000+ PLR Articles dan Article Marketing Ebook Versi PLR dengan harga RM 5 sahaja.:D Versi PLR + 1000+ PLR Article =RM5 TAWARAN INI HANYA SAH UNTUK 10 PEMBELI Cara-cara pembayaran 1. Buat pembayaran RM 5 ke akaun maybank saya...
  5. H

    Servis Setup blog hanya berharga RM 20

    maaf buat masa ni saya tak mahir sangat pasal ni,sy sedang belajar lebih mendalam pasal semua ni utk memperbaiki kualiti servis blog saya... lagipun sy dah nak final exam,jadi maaf la...saya busy sedikit akhir-akhir ni
  6. H

    Wp plugin auto thumbnail untuk post

    dah cuba plugin ni http://wordpress.org/extend/plugins/auto-post-thumbnail/ ??
  7. H

    Servis Setup blog hanya berharga RM 20

    nanti sy bg contoh blog... sy akan buat satu page untuk khas untuk tempahan..servis2 sy owh pasal plugin tu,sy tak berapa pro sgt...:)
  8. H

    Nasihat kepada newbie yang baru nak menceburi biznes internet

    terima kasih di atas nasihat2... dulu sy suka beli produk2 yg hot2 pastu sy baca...pastu simpan dlm pc..x ambil tindakan apa2 pon lps ja terima email dr flarebiz..sy lupa apa tajuk email dia...sy mula baca balik eb00k yang sy dah beli...dah sy mula tak action sikit demi sedikit... betapa...
  9. H

    Debit Card

    Saya nak mohon debit card tp tak tahu mcm mana? dan sy ni masih under 18...bulan 11 ni baru 18 tahun.. ada ker bank yang terima under 18 utk buat debit card...? Kalau saya nak daftar paypal tp sy masih under 18...boleh ker tipu umur? diorg dpt detect x? :-/
  10. H

    Dvd ncis season 1,2,3,4++

    Mana nak dapat dvd ncis(original) ni kat malaysia?...kalau tak ada kat malaysia.. ada sapa2 yang tahu tak kat mana nak beli dvd ni online?
  11. H

    >> Bonus HANGAT Bagi Pembeli Panduan Asas SEO [Mesti Tengok] <<

    thankz bearnerd dah dpt bonus tu... :)
  12. H

    Servis Setup blog hanya berharga RM 20

    ehh tak...bukan autoblog tapi blog wordpress biasa jer... kalau nak autoblog nanti sy fikirkan...
  13. H

    >> Bonus HANGAT Bagi Pembeli Panduan Asas SEO [Mesti Tengok] <<

    saya dah beli melalui link bro...sy ada hntr email td
Top