Recent content by Han

  1. Han

    Tips untuk kurus kan badan

    saya setuju dgn draxter.. cara paling sihat..
  2. Han

    Pc aku kena keylogger ka ne tolong !!!............

    spam ni, dia tak kira yahoo ke gmail, semua email dia masuk.. saya pun dpt juga email begini.. delete je..
  3. Han

    Pc aku kena keylogger ka ne tolong !!!............

    keylogger ke tu? nampak mcm kena spam.. biasa la.. email kena spam, secara automatik dia masuk ke thuderbird atau microsoft outlook..
  4. Han

    HostGator Diskaun 50% Untuk Hari Ini Sahaja! (Tinggal 17 Jam Lagi)

    Hi, Hari ni hostgator buat offer lagi 50%.. Hanya $2.48/month.. Memang susah nak dapat ni.. Untuk sesiapa yang nak buat web atau blog tu, cepat-cepat dapatkannya hari.. Kalau tak, peluang begini susah nak dapat dah.. Saya sarankan dapatkan baby plan.. Sebab boleh letak unlimited...
  5. Han

    HostGator Diskaun 80% Untuk Hari Ini Sahaja!

    sorry.. offer dah tamat..
  6. Han

    HostGator Diskaun 80% Untuk Hari Ini Sahaja!

    yang 50% ada lagi tu.. boleh je beli.. masih murah.. jimat 50% dari biasa..
  7. Han

    HostGator Diskaun 80% Untuk Hari Ini Sahaja!

    haha.. ye ar.. saya sendiri pun terlepas.. so skrg dah beli 50% punya.. still murah..
  8. Han

    Siapa Berminat dengan Jual Beli Fan Page di Facebook....???

    eh.. ye tak ye.. tak terfikir pulak funtion ni.. hehe anyways.. thanks..
  9. Han

    Siapa Berminat dengan Jual Beli Fan Page di Facebook....???

    bro jenamaonline, boleh ke nak jual? mcm mana nk transfer dr account kita ke account pembeli? atau bro buat banyak2 account?
  10. Han

    macammana nak beli domain & hosting?

    tak perlu kredit kad pun kalau tak beli hosting luar negara.. boleh je beli yg malaysia..
  11. Han

    BARU TUKAR WEBSITE (WAJAH BARU) - www.web.sharimi.com

    saya rasa marquee kurang sesuai letak banner.. memeningkan.. :D hanya padangan je..
  12. Han

    Website industry apa yg best nak buat? (Bumiputera Project)

    tak salah saya, ada bus yg dah buat untuk order online.. tapi tak igt bus apa.. :D
  13. Han

    HostGator Diskaun 80% Untuk Hari Ini Sahaja!

    Hi, Ada dengar tak hostgator diskaun sebanyak 80% pada hari ini? Ni ringkasan dari hostgator.. 50% OFF EVERYTHING From 12:00AM CST – 5AM CST 80% OFF EVERYTHING From 5AM – 9AM CST WHILE SUPPLIES LAST (first come, first receive; so definitely don't miss out!) This promotion gives our...
  14. Han

    Kenape keluar macam ni ye.................?

    kalau tak salah saya, code header( "Location: terimakasih.html" ); tak boleh letak selepas output.. maksud nya disini, sebelum header tu tak boleh ada code2 echo, print dll..
Top