Recent content by Halfeez92

  1. Halfeez92

    [WTS] Koleksi Slaid Motivasi dan eBook Terbaik

    Zaman ini, ramai yang menggunakan ipad, galaxy tab dan sebagainya. Kepesatan ini telah membantu ramai di kalangan manusia untuk memahami dan mengetahui sesuatu maklumat dengan mudah. Dengan penggunaan pdf, ppt, pptx dan beberapa lagi jenis file, hal ini telah membantu pengguna smart phone...
  2. Halfeez92

    [WTS] Unlimited Usage on Your 3G Broadband

    maxis dah tak boleh sebab dia patch sistem. nanti kalau dah boleh saya bagitau kemudian. :) nak tanya line data celcom to data sahaja atau voice+data? kalau yang data sahaja bayaran tiap2 bulan fix contoh rm48 sebulan. kalau voice+data dia charge berdasarkan penggunaan kita berapa. Bro jangan...
  3. Halfeez92

    [WTS] Unlimited Usage on Your 3G Broadband

    boleh dapat dalam 10 minit unless saya outstation, dalam 24jam baru dapat.
  4. Halfeez92

    [WTS] Unlimited Usage on Your 3G Broadband

    kaedah sama macam kat first page, cuma management dah tukar. cara dan kaedah dia tetap sama. :)
  5. Halfeez92

    RM10/tahun Unlimited Web Hosting ! UNLIMITED Space & UNLIMITED Bandwidth

    bro nak confirm satu lagi. renew tahun-tahun depan pun sama jugak kan rm10?
  6. Halfeez92

    [WTS] Unlimited Usage on Your 3G Broadband

    ya bro, memang servis dulu teruk. aku pun akui huhu. tapi sekarang dah tukar management lain. servis pun dah ok. :)
  7. Halfeez92

    RM10/tahun Unlimited Web Hosting ! UNLIMITED Space & UNLIMITED Bandwidth

    bro apasal status masih unpaid lagi ni?
  8. Halfeez92

    RM10/tahun Unlimited Web Hosting ! UNLIMITED Space & UNLIMITED Bandwidth

    Saya dah buat payment admin[at]ilmi-islam.com. Check emel.
  9. Halfeez92

    RM10/tahun Unlimited Web Hosting ! UNLIMITED Space & UNLIMITED Bandwidth

    nak tany datacenter kat US atau Malaysia? Site saya biasa visitor dalam 300 - 400 orang, boleh handle tak?
  10. Halfeez92

    [WTS] Unlimited Usage on Your 3G Broadband

    dah tukar syarikat, syarikat moonlightvpn dah bankrup sebab ada korupsi dalam kalangan bos huhu ada lagi, tapi utk celcom dan p1 wimax je lah. maxis dah patched huhu :( moonlightvpn dah bankrup, tapi sekarang buka syarikat baru sunlightvpn pulak. aku tak tau la lepas ni ada eartlightvpn atau...
  11. Halfeez92

    [WTS] Unlimited Usage on Your 3G Broadband

    PRICE UPDATED. MoonlightVPN dah berkubur, sekarang dah tukar nama jadi SunlightVPN sebab dah lantik bos baru. bos lama ada masalah jadi terpaksa kick huhu
  12. Halfeez92

    [WTS] Unlimited Usage on Your 3G Broadband

    servis ada lagi.. :) bro sila hantar details yang diminta ke emel, kemudian bro sms sms je, cakap dah hantar details semua. call mmg tak angkat sekarang pasal ramai sangat call sampai jadi pening terus kena radioaktif telefon haha digi tak support la bro huhu
  13. Halfeez92

    [WTS] Unlimited Usage on Your 3G Broadband

    boleh join lagi bro, keahlian masih lagi terbuka :D
  14. Halfeez92

    [WTS] Unlimited Usage on Your 3G Broadband

    ni bukan sejenis sim kad macam skmm tu, ni sejenis software. kita guna software ni ke atas broadband tu untuk dapatkan quota unlimited. :) screamyx pun boleh bro, tapi streamyx bukan ke tak ada limit? tapi kalau nak guna pun tak kisah, tujuan nak anonymous surfing pun boleh. aik? slow-slow...
  15. Halfeez92

    [WTS] Unlimited Usage on Your 3G Broadband

    habis limit quota ke? itulah fungsi vpn ni, untuk melepasi limit quota. dia tetap akan jalan pada full speed. :)
Top