Recent content by Hakim Najili

  1. Hakim Najili

    Bedak Arab : Kokuryu Super Summer Cake. PEMBORANG/PENGEDAR DIPERLUKAN!!

    laku betul barang nie, kat mana2 pun org carik
  2. Hakim Najili

    [KOMISYEN RM50] Jemputan JV Al-Quran Digital. Komisyen dibayar mingguan

    bro hafizi sila klik link ini http://forms.aweber.com/form/95/241822595.htm
  3. Hakim Najili

    [KOMISYEN RM50] Jemputan JV Al-Quran Digital. Komisyen dibayar mingguan

    Banner dah ada, boleh rujuk dekat group JV. Dah boleh promo, sales pun dah jalan :)
  4. Hakim Najili

    [KOMISYEN RM50] Jemputan JV Al-Quran Digital. Komisyen dibayar mingguan

    Jemputan JV Al-Quran Digital At-Thamin Komisyen dibayar setiap hari Jumaat 1. Salam semua kepada warga WC. 2. Dah berbulan-bulan sy tak masuk forum WC nie akibat penangan facebook. 3. Baiklah straight to the point :- Saya dan bro JaMaL baru sahaja melancarkan produk fizikal...
  5. Hakim Najili

    Kisah Cikgu Tuisyen Buat $531 Dalam Masa 3 Hari Di Flippa

    baru habis baca, memang memberi inspirasi. Sy pun mcm cikgu jugak, banyak polisi2 ebahy + paypol yg semakin mengarut :( Sy akan ikuti thread ini. Dah lama tak masuk WC nie, tadi lepak dgn jamal bgtahu thread nie dah mencecah ribuan views. Syabas!
  6. Hakim Najili

    [Zamrie Nak Jual] Panduan CPA Kahwin Dengan Clickbank

    sy pernah beli ebook bonus teknik cb dr bro zamrie, walaupun hanya 27 mukasurat dan berharga RM27. Ilmunya sangat tinggi. sy rasa itulah kali terakhir sy beli dulu. So skarang sy mesti mau rembat utk khatam ilmu cpa pula :D
  7. Hakim Najili

    Suthan M - Bila nak bayar komisyen PPL Ringgit Mania?..

    Kalau si 'pemberi' list yang kena banned tue list nya dibuang atau masih disimpan? Kalau disimpan dan ada sales di kemudian hari dr link yg dibanned tue owner kena bayar jugak kpd si 'pemberi' email tue. Kalau dibuang takper lah, baru fair, tp tak fair jugak sbb ejen dah tolong promote...
  8. Hakim Najili

    Malaysia Corporate Video Services

    We can produce Corporate Video and Creative Advertising for your company as well as integrating with Social Media such as Facebook & Twitter to boost your awareness with your potential client. Corporate Video is the greatest way to tell a story to convey your business message. It can be range...
  9. Hakim Najili

    Servis Buat Video PREMIUM (Template & Customize) pecah panggung!

    tawaran ini masih available, dan hanya ada lagi 8 slot terima kasih kepada yang PM, PM2 anda semua saya sudah reply tahun 2011 menjadi pemangkin kepada pemasaran video. Ramai yang telah sedar, akibat persaingan yang semakin sengit, maka pemasaran video telah menjadi salah satu cabang untuk...
  10. Hakim Najili

    Sapa Pernah Buat Duit Dengan Dropshipping

    bro faez sifu ebay sudah turun... Sy dulu tahu konsep dropshipping tp masalahnya kat mana nak carik supplier, carik demand tue dah tahu, sampaikan sy beli produk bro najib assadok, perggh mmg pecah lubuk habis, sy listing baru sejam, dah 3 org beli, pastue trus kena limit sbb akaun baru :(
  11. Hakim Najili

    Jangan Berlagak Otai, Anda bukan tahap otai

    ada sesetengahnya memang bz sebab dah femes banyak produk jual sbb tue tak sempat nak layan soalan basic. Tp tak nafikan ada juga yg malas nak layan, walaubagaimanapun, satu cara nak cool down kan benda nie diorang kenalah selalu2 turun padang
  12. Hakim Najili

    Servis Buat Video PREMIUM (Template & Customize) pecah panggung!

    Oke ada beberapa orang yg PM sy kurang faham bagaimana servis template video nie, oke sy kasik demo sikit. Sy bg contoh bro najib asassok punya web. Ini adalah template asal http://youtu.be/cYrNk2ZWXwI Dalam template video asal nie, jika anda perhatikan mengikut turutan, ini adalah...
  13. Hakim Najili

    Servis Buat Video PREMIUM (Template & Customize) pecah panggung!

    lai2, lai2, kalau kat luar nie dgn kualiti mcm nie standard price USD197 at least
  14. Hakim Najili

    Servis Buat Video PREMIUM (Template & Customize) pecah panggung!

    Tawaran terhad kepada 10 orang untuk mendapatkan servis template teaser video. Salam Warga WC, Sy, Hakim Najili bersama partner, Saudara Si Ka Lang dengan rendah hati mengoffer servis Buat Video Premium khas untuk warga WC. Terlebih dahulu sebenarnya perancangan untuk membuka servis...
Top