Recent content by hairikassim

  1. hairikassim

    Lebih RM49 000 aku jana dengan Internet Syukur Pada Allah kurniakan rezeki amin!!!!!!

    sebelum ni dah ada thread "tak faham mcm mane hyprobulk sms berfungsi"..boleh la seach.. bulksms ini sgt berguna untuk tujuan promosi or pemberitahuan or ape berita..contohnya..ada sorg kawan saya yg guna bulksms ni di kolej dia,,untuk kegunaan kelab/persatuan ...so senang dieoarng nak hantar...
  2. hairikassim

    Lebih RM49 000 aku jana dengan Internet Syukur Pada Allah kurniakan rezeki amin!!!!!!

    bukan perli bro...2 nk kc semangat...go hypro..
  3. hairikassim

    Buat sendiri website atau upah orang?

    lebih baik upah org yg pro..sbb website yg cantik ni boleh menarik ramai pembeli or prospect ...keluarkan skit modal..untuk kembangkan business kta...just suggestion..: )
  4. hairikassim

    Lebih RM49 000 aku jana dengan Internet Syukur Pada Allah kurniakan rezeki amin!!!!!!

    hidupkan lg...masih belum ramai lagi ni..mamat penang..
  5. hairikassim

    Salam Perkenalan dari Aya

    mari-mari melawat blog..rakan-rakan wc..hehe
  6. hairikassim

    Apa pendapat anda bila newbie menulis ebook?

    ye ..btol 2..bro faezil.. bermula dari awal... dare to fail...
  7. hairikassim

    Lebih RM49 000 aku jana dengan Internet Syukur Pada Allah kurniakan rezeki amin!!!!!!

    master nizam dah turun kc warning...org besar hypro ni..jaga2.. hehe..mari kita sama2 menjaga periuk nasi kita dan orang lain.. tolong menolong amalan mulia...: )
  8. hairikassim

    salam usahawan.. jom singgah website saya.. http://mastersms.teamhyprosms.com

    salam usahawan.. jom singgah website saya.. http://mastersms.teamhyprosms.com
  9. hairikassim

    Hanya Cadangan

    salam WC.... Saya nak kongsi sedikit cara buat duit..baru-baru ni saya ke MPH..then ternampak buku BUAT DUIT DENGAN TUITION..ape lagi saya terus beli...bila dah habis baca saya terus apply ..nak tahu sekarang saya dah start buat home tuition,,..: ),RM1000 dah cukup..part time je.. So kwn2...
  10. hairikassim

    Salam

    ramai org kita...yg suka 4D...duduk diam dapat duit...ingt pencen ke.. just reminder untuk diri sendiri dan kwn WC...
  11. hairikassim

    salam usahawan.. jom singgah http://mastersms.teamhyprosms.com

    salam usahawan.. jom singgah http://mastersms.teamhyprosms.com
  12. hairikassim

    Salam perkenalan

    salam usahwan..selamat dtg..
  13. hairikassim

    Salam

    jadi reseller hyprobulksms di byr rm250-rm1000..klik signature saya..
  14. hairikassim

    jom visit my page.. http://mastersms.teamhyprosms.com

    jom visit my page.. http://mastersms.teamhyprosms.com
  15. hairikassim

    Salam Perkenalan dari Aya

    salam perkenalan...mari berkongsi pengalaman,idea,dan peluang di sini..
Top