Recent content by hafyz1984

  1. hafyz1984

    Teknologi Laptop Acer secondhand RAM 2gb 320gb HDD

    Assalamualaikum semua, Selamat sejahtera, Saya tengah survey laptop ni, nak beli second la, memandangkan yang first pun harga RM2k dah So saya tertarik dengan laptop ACER ni Ni specs dia, RAM 4gb Intel processor core 2 2gHz 320gb HDD bagaimana pendapat forumers? Segala pendapat sangat...
  2. hafyz1984

    Saya Nak Tanya Pasal Pemasaran Affiliate...

    Ye aku tahu bro, Pemasaran affiliate ni kita tak boleh buat satu channel sahaja... Forum ni salah satu, Lagi, pemasaran di fb, email list, blog, review, tawarkan bonus... Tapi, aku mula dengan siggy-marketing dulu bro... Aku fokus dengan siggy dulu, nak tengok macam mana... Tapi klik...
  3. hafyz1984

    Saya Nak Tanya Pasal Pemasaran Affiliate...

    Assalamualaikum, Saya dah join satu program affiliate, bahasainggeris.com, then saya promosikan kat siggy forum... Ayat yang saya gunakan ialah, Anda Nak Mahirkan Bahasa Inggeris? Meh, Betulkan Dulu "7-Common-Mistakes in English" Kat Sini! Saya dapat banyak klik, tapi sale satu pun...
  4. hafyz1984

    Setuju tak kalau aku cakap orang Melayu pegang bisnes internet?

    Ye, aku setuju tu... Memang Melayu menguasai peratus terbesar dalam perniagaan Internet... Jadinya? Kau nak bangga la ni??
  5. hafyz1984

    Berhutang Nyawa Dengan Anjing...

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera forumers sekalian... Apa khabar? Selamat Hari Raya ye... Sudah sekian lama aku tak berforum di sini... Emm... Malam tadi aku terjumpa satu forum baru... Then, bila digodek-godek forum tu, aku jumpa satu thread yang betul2 menarik perhatian aku... Yang...
  6. hafyz1984

    Penduduk Johore Khususnya Orang Kluang Nak Cari Kerja Baru Tak...??

    TEMUDUGA TERBUKA UO SUPERSTORE DI KLUANG PARADE! Salam 1Malaysia forumers WC sekalian, Pernah dengar UO Superstore tak?? Haa... UO Superstore Sdn. Bhd akan membuka satu lagi cawangan baru di Kluang, bangunan barunya terletak di Kluang Parade, Jalan Haji Manan, 86000 Kluang, Johore...
  7. hafyz1984

    Ada Tak Orang Segamat Kat WC ni...??

    Usaha saya setakat ni... 1. Masuk http://mudah.my 2. Masuk http://diskaun.my 3. Bukak thread macam ni bukan saja kat WC, malah CG dan juga Gempak... 4. Bukak satu iklan di http://mudah.my Thanks by the way!
  8. hafyz1984

    Ada Tak Orang Segamat Kat WC ni...??

    Salam 1Malaysia forumers sekalian, Juga selamat sejahtera, Next week [09 Apr] aku akan mula bekerja di UO Segamat, tapi malangnya tempat tinggal belum ada lagi... So, bukak thread kat WC ni adalah sebagai salah satu langkah untuk mencari rumah / bilik / flat sewa di Segamat... So, jika...
  9. hafyz1984

    Nak Minta Pendapat Warga WC Tentang SeoQuake!

    Bro, ko teliti ke belum gambar yang aku attach tu? Ada orang cakap warning kat bawah komputer tu virus keylogger... Masalah yang aku alami sekarang ni ialah, yang menyebabkan aku masih tak install lagi SeoQuake ni ialah, bila jer aku click kat button SeoQuake ni, warning kat bawah komputer tu...
  10. hafyz1984

    Nak Minta Pendapat Warga WC Tentang SeoQuake!

    Okay jerryl... Thanks by the way!
  11. hafyz1984

    Salam bro zyan, Aku baru bukak satu thread baru kat wc ni tanya pasal seoquake, kalau bro sudi...

    Salam bro zyan, Aku baru bukak satu thread baru kat wc ni tanya pasal seoquake, kalau bro sudi jenguk-jengukla... http://www.wangcyber.com/forum/ada-sesiapa-yang-tahu/46347-nak-minta-pendapat-warga-wc-tentang-seoquake.html#post826184
  12. hafyz1984

    Nak Minta Pendapat Warga WC Tentang SeoQuake!

    Salam geng WC sekalian, aku tengah study n apply ebook teknik clickbank yang aku beli dari zyan, then disuruhnya kat ebook tu supaya install SeoQuake, tapi bila aku click button install SeoQuake, keluar pulak satu warning kat bawah komputer aku ni... ! Extensions, apps, and themes can harm...
  13. hafyz1984

    Salam bro zyan, aku dah buat blog, dah tulis 2,3 posts, then nak submit url ke search engines...

    Salam bro zyan, aku dah buat blog, dah tulis 2,3 posts, then nak submit url ke search engines (google, yahoo)... Aku tak dapat bro... Masalah aku timbul kat sini... Aku search kat google, google add url, then keluarnya Google Webmaster Tool.. Aku dah submit dah url, then apa perlu aku buat...
  14. hafyz1984

    Salam bro zyan, saya ni pembeli ebook teknik clickbank... Lama simpan buku tu, la ni baru bukak...

    Salam bro zyan, saya ni pembeli ebook teknik clickbank... Lama simpan buku tu, la ni baru bukak nak try method... So, ada satu web ni saya nak promosi, link dia http://www.thenicheblogger.com Dan ni pulak landing page saya yang saya gunakan blogger.com...
  15. hafyz1984

    Cek clickbank pertama - Alhamdulillah!

    Bro, boleh terangkan tak apa beza average $/sale dengan initial $/sale?
Top