hafiz_saad
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam Bro,

    Boleh bantu saya dalam mendapatkan akaun adsense.. Dah cuba pelbagai cara... tapi gagal.

    uncleazhar
    salam, bro masih wat service dftr akaun adsense x? hrp dpt tlg saya dptkn adsense ni, bezaman dh try ni
    boleh sy tanya? macam mana nak guna paypal ni? macam mana nak terima bayaran dari luar negara?
    assalamualaikum...
    sy bdk baru belajar...
    sy nk tye, bleh en hafiz explain kat sy ttg rent refferal utk neobux x?
    n lg 1 cne nk rent refferal 2...
    bro, aku rasa cam dah kene scam ngan fortress capital.. dah lebih 10 hari aku punya pay out tak dapat lagi.. dah emel diorg banyak pon takde reply.. apa pendapat ko?
    Hehe saya yang salah faham. Maaf-maaf. Saya Ingat En. Hafiz nak jual USD 30 paypal. Saya yang nak beli. anyway tQ. & maaf lambat balas msg.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top