hafiz_saad
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam Bro,

    Boleh bantu saya dalam mendapatkan akaun adsense.. Dah cuba pelbagai cara... tapi gagal.

    uncleazhar
    Offline
    salam, bro masih wat service dftr akaun adsense x? hrp dpt tlg saya dptkn adsense ni, bezaman dh try ni
    Offline
    boleh sy tanya? macam mana nak guna paypal ni? macam mana nak terima bayaran dari luar negara?
    Offline
    assalamualaikum...
    sy bdk baru belajar...
    sy nk tye, bleh en hafiz explain kat sy ttg rent refferal utk neobux x?
    n lg 1 cne nk rent refferal 2...
    Offline
    bro...askum.. i jumpa kaedah buat duit kat internet..best giler..tak payah jual brg bukan mlm.. mudah sgt dok dpan pc je.
    Offline
    bro, aku rasa cam dah kene scam ngan fortress capital.. dah lebih 10 hari aku punya pay out tak dapat lagi.. dah emel diorg banyak pon takde reply.. apa pendapat ko?
    Offline
    Hehe saya yang salah faham. Maaf-maaf. Saya Ingat En. Hafiz nak jual USD 30 paypal. Saya yang nak beli. anyway tQ. & maaf lambat balas msg.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top