Recent content by Hafiz Wasa

  1. Hafiz Wasa

    [Prelaunch] Ebook Bakar Lemak Pantas *Menangi Casio Edifice*

    Thank Dloanman atas sokongan anda :)
  2. Hafiz Wasa

    [Prelaunch] Ebook Bakar Lemak Pantas *Menangi Casio Edifice*

    Don, minimun 10 jualan sahaja :)
  3. Hafiz Wasa

    [Prelaunch] Ebook Bakar Lemak Pantas *Menangi Casio Edifice*

    terima kasih ayie..dipersilakan :)
  4. Hafiz Wasa

    [Prelaunch] Ebook Bakar Lemak Pantas *Menangi Casio Edifice*

    terima kasih admin for approve...
  5. Hafiz Wasa

    [Prelaunch] Ebook Bakar Lemak Pantas *Menangi Casio Edifice*

    Assalamualaikum dan salam sejahtera warga WC, Saya Hafiz Wasa ingin menjemput anda semua menyertai Prelaunch ebook terbaru saya iaitu Teknik Bakar Lemak Pantas. www.bakarlemakpantas.com ************************************** Apakah Teknik Bakar Lemak Pantas...
  6. Hafiz Wasa

    Iklankan Produk/Apps Anda ke Page 1.4 Juta LIKERS.. WAJIB TRY!!

    Saya dah guna servis dari tg faris.. Memang terbaik...
  7. Hafiz Wasa

    [FaceBook Ads Kupon $50] Dapatkan FB Ads Kupon Bernilai $50 Dgn Harga Murah di Sini!

    Kupon $30 utk rm25 still available bro? Kalau kupon $30 ni masuk kat akaun baru yg telah dimasukkan kupon $50 sebelum ini boleh x?
  8. Hafiz Wasa

    buat ebook diet dengan berpuasa?

    Assalamualaikum kepada semua rakan2 wc, saya baru sahaja selesai mengikuti kursus health & nutrition during fasting dalam kursus berkenaan banyak yang kami pelajari berkaitan diet dengan berpuasa. Kursus berkenaan dianjurkan kepada kakitangan kesihatan sempena kedatangan bulan ramadhan...
  9. Hafiz Wasa

    [TERMURAH!!] Lelong Kupon Pengiklanan Facebook

    saya berminat...boleh send detail :) tq!
  10. Hafiz Wasa

    Siapa disini berpengalaman menjadi pamaju perumahan?

    Oo...saya pernah dengar maka corp tu. Maka corp ada buat seminar awal bulan 7 ni. InsyaAllah pun akan hadir...kalau bro datang seminar tu boleh kita bincang2 nanti :)
  11. Hafiz Wasa

    Siapa disini berpengalaman menjadi pamaju perumahan?

    thank maser, tapi area tanah yang sy nak develop ni kat kuala terengganu. laman web lukis pelan tu bro punya ke?
  12. Hafiz Wasa

    Siapa tahu syarikat cetak buku?

    Radi, ada x nombor telefon atau website syarikat tu?
  13. Hafiz Wasa

    Siapa tahu syarikat cetak buku?

    terima kasih pak long...
Top