Recent content by Hafiz Aria

  1. Hafiz Aria

    Tambah rm5 dapat 5 tahun Domain.my Terhad sehingga 20 set sahaja

    owh saya akan padam tu sebenarnya promosi lepas skng promosi 5 tahun
  2. Hafiz Aria

    Tambah rm5 dapat 5 tahun Domain.my Terhad sehingga 20 set sahaja

    hehehhe takpe boleh share kat mereka yang memerlukan... kouta tggal skit je lagi... :x
  3. Hafiz Aria

    Tambah rm5 dapat 5 tahun Domain.my Terhad sehingga 20 set sahaja

    nampak macam simple je... tapi jangan terkejut PROMOSI Power! untuk domain.my yang paling kelakar dan comel! 1 tahun rm120 2 tahun rm122 3 tahun rm123 4 tahun rm124 5 tahun Rm125! Promosi amat terhad kepada 20 orang sahaja 5 tahun rm125 kunci harga anda sehingga 5 tahun tanpa...
  4. Hafiz Aria

    Promosi Domain . MY hujung tahun terhad 200 domain sahaja..

    Sempena program perintis 1myid kempen memiliki nama laman web sendiri satu malaysia dengan subsidi kerajaan. www.1myid.my sms 013 5074124 email : [email protected] Harga domain dot my rm120 ( harga Normal untuk setahun rujuk ) kini dibawah program subsidi kini RM 150...
  5. Hafiz Aria

    {{{{ Sikit Jer Nih }}}} 50% Diskaun Untuk Lesen PLR Panduan Bina Blog Wordpress

    kalau ada video wordpress version 3.4x plak bagus gak ni :)
  6. Hafiz Aria

    WP SEO Automatik : Pra Pelancaran - PERCUMA Lesen Developer

    sekarang harge brapa plak? saya langkah post ni tq pm harga raya ye thnks :D
  7. Hafiz Aria

    Pra perlancaran Anda akan lebih "Faster" Pecat pereka grafik anda dgn pakej ini!

    Amaran-pakej ini mungkin menyebabkan grafik designer anda di pecat oleh anda ! :p Dengan sukacitanya kami mengumumkan pra pelancaran pakej Graphic Faster kini dibuka! Pakej Graphic Faster adalah satu pakej grafik yang merangkumi pelbagai elemen grafik untuk minisite jualan anda...
  8. Hafiz Aria

    Pra perlancaran Anda akan lebih "Faster" Pecat pereka grafik anda dgn pakej ini!

    Amaran-pakej ini mungkin menyebabkan grafik designer anda di pecat oleh anda ! :p Dengan sukacitanya kami mengumumkan pra pelancaran pakej Graphic Faster kini dibuka! Pakej Graphic Faster adalah satu pakej grafik yang merangkumi pelbagai elemen grafik untuk minisite jualan anda...
  9. Hafiz Aria

    Servis design website : E-Commerce, Portal, Blog, Minisite, Banner, E-Cover, dll..

    berminat utk dropship/agent/reseller/affiliate ada tak?
  10. Hafiz Aria

    Senang kerja!Semuanya siap dalam 5 Minit dengan satu Plugin jer! MESTI TENGOK VIDEO

    dah tutup aku baru baca iklan ni so sape nak jual lesen develper kat aku? hehehe
  11. Hafiz Aria

    [PANAS] Blog Profesional | Kedai Online| Korporat hanya RM150!!

    encik arnab.. aku ada beli satu theme dari mojo.. theme wp yang ada sistem cart.. ada semua documentation siap,, cuma aku pening kepala nak set up sbb terlalu pelik..walaupun dah bagi dummy content aku still confius dan tak jadi.. ni thme yang aku beli...
  12. Hafiz Aria

    ***Pakej PLR GILA!-____________????- jangan tengok kalau ___****

    paypal ade? bnk offline..dan rasa malas plak nak request tag number;D
  13. Hafiz Aria

    Masalah Terjadi Bila Update Wordpress 3.4

    wowoo letihhh
Top