habiburrahman
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    ya mungkin jugak.... dlm ebook tu dia rekmen kita lepak2 kat warriorforum utk dptkan mcm2 tips IM
    Offline
    minta maaf bnyk2, bnyk ebook & file kerja dpd 2008-2010 hilang sbb hdd laptop rosak...syukurlah ada duit adsense bleh bli laptop baru bulan 12 haritu hehehe

    skrg terpaksa start dpd '0' semula
    Offline
    Alaikumussalam!

    timakasih bro sbb sudi tanya. maaf sbb hdd laptop rosak thn lps, jadi smua file termasuk ebook ni & link download dah hilang.
    cari2 balik dlm emel pun xde sbb dah kena delete lama dulu.

    apa2pun walaupun interface adwords dah berubah, tapi kaedah kajian keywords masih sama . bro bleh tanya ngan adam sendiri samada ebook tu dah update ke blum.

    email dia kat sini = PENDAPATANLUMAYAN@GMAIL.COM

    atau ke sini == http://pendapatanlumayan.com/support/index.php?cmd=ticket
    Offline
    Terima kasih diatas minat anda terhadap SeductiveX. Sila emailkan kepada admin@seductivex.com. Dan nyatakan mode payment yang anda nak buat. Jika melalui PayPal, sertakan sekali email PayPal anda untuk saya hantarkan invoice. Terima kasih :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top