Recent content by gunner422

  1. gunner422

    Teknologi Kenapa Digi skrg ada problem?

    oh yeahh ada geng. Try bertukar telco ni dulu okay!
  2. gunner422

    Teknologi Kenapa Digi skrg ada problem?

    takkan la mslh tak setel ag kan. skrg da panas.. ala tukaq la pi guna celcom je kan setel masalah tu
  3. gunner422

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    Ni kalau bab hotel pintar la. Lepas ni cust tak perlu lagi nak guna acess card bagai nk light on suis kat bilik dah. serius mesti pelancong luar pun suke nak mnginap kat hotel2 dlm malaysia pasni
  4. gunner422

    Where are the best places to visit in Malaysia?

    Langkawi mmg best... Bnyk tmpat lawa2 pastu nak g memana tu mudah je. serius ni
  5. gunner422

    tips tanam pokok dengan subur

    ha bagus la kite punya negara ni ada niat nk kembangkan teknologi 5G tu... kalau tak mcm sesia je TM nak bgnkan bndar2 digital berteraskan 5G. Ada juga manfaat tu.
  6. gunner422

    tips tanam pokok dengan subur

    Mesin sama juga kite nak kena perati juga. Seting bagai tu. Yg lg advance teknologi Iot yg bole kite adjust n control guna phone. Dapat plak rangkaian 5G mmg kat memana bole control.
  7. gunner422

    tips tanam pokok dengan subur

    yela kot guna teknologi mcm ni. Kalau baca artikel tu, sensor IoT tu function dia pantau maklumat masa nyata mengenai keadaan tanah & cuaca, kebakaran serta paras air. Tapi tu la... internet kena kuat huahuahuarrgghhh
Top