Recent content by guliman

  1. G

    Teknologi Google Menyatukan Pelbagai Perkhidmatan Pembayaran Dibawah Nama Google Pay

    Ya betol! masalah ni, ape bank account pun key in kat phone dah...nanti tekan salah kena caj lagi nak tunggu refund pun lama jugk
  2. G

    Teknologi Aplikasi Maybank Untuk Android Dan iOS Dikemaskini Dengan Sokongan Maybank QRPay

    Pengguna celcom xpax yg pertama kali beli app punya je https://www.celcom.com.my/personal/services/direct-billing-for-google-play/google-cash-back Ko check link ni, so ko akan lagi paham Skrg celcom pun ade rebate RM5 lagi
  3. G

    Teknologi Aplikasi Maybank Untuk Android Dan iOS Dikemaskini Dengan Sokongan Maybank QRPay

    Maksud yg aku paham, ia celcom postpaid ke prepaid users blh beli app, movie, in app kat google store xya gune kad kredt, yg kos tu masukkan celcom punya bill bulanan atau tolak kredit yg ade
  4. G

    Any Program Can Join For Health And Fitness ?

    The contest until next year, still hv many time.. whenever you free just open your phone haha Pay less and get more, win win situation
  5. G

    Any Program Can Join For Health And Fitness ?

    Not even cash only, their monthly winner can get the motorbike as well..worth RM20000 leh Ask ur friends join yet? http://bigwin.com.my/quiz/quiz-detail/564/
  6. G

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    Mana satu lagi best? York ke Daikin? +Aghh+
  7. G

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    Mana satu lagi best? York ke Daikin? +Aghh+
  8. G

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    Mana satu lagi best? York ke Daikin? +Aghh+
  9. G

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    Tak pernah pakai Hisense. Knp tak cuba York? Rumah aq tgh guna mode York r410a. Model ni bkn Inverter... tapi ada jugak fungsi yg jimat eletrik bill, cube pi survey kat kedai eletrik.
  10. G

    Teknologi WHAT IS THAT????

    lps iPhone 7 dah keluar, semua iPhone model lama pun dah turun harga... Cuba pi check dekat 11street harga iPhone Se berape skrg, kdg2 blh dpt discount jugak kat situ, lagi murah.
  11. G

    Teknologi Pokemon Go Kini Mula Memaparkan Amaran Jika Bermain Ketika Memandu

    nak datang macam mana tgh kerje ni. aduhh banyak kali terlepas dah ni rugi laa aku. sampai bila event ni? time cuti takde kee +Berkerut+
  12. G

    Teknologi Pokemon Go Kini Mula Memaparkan Amaran Jika Bermain Ketika Memandu

    alaa yeke ? kirenye aku dah terlepas la ni. aduhh takde lagi ke ?+Aghh+
  13. G

    Teknologi Pokemon Go Kini Mula Memaparkan Amaran Jika Bermain Ketika Memandu

    elehh main cheat lahh tu. kalau dah main cheat tapi dpt 14500 je tu sikit lah. org buat smpai ifiniti+Bijak+
  14. G

    Teknologi Pokemon Go Kini Mula Memaparkan Amaran Jika Bermain Ketika Memandu

    Yeke ni 14500 pokecoins free ? banyak gila.. mane kau dapat tu ?
Top