Recent content by grandsazer

  1. grandsazer

    [ SURVEY ] Di Mana Lokasi Anda? Mohon Reply. Thanks !

    abe mat - east - kemaman - terengganu
  2. grandsazer

    Diskusi Serius eBay Fizikal (Research, Shipping, Packing & Lain²)

    try cari kat kedai stationery, insyaallah ada.
  3. grandsazer

    Dropship warga wc

    timakasih bagi review jam kami. buka akaun dengan DHL tu memang ada hajatnyer tapi sayang seribu kali sayang kat sini tak de DHL. Produk baru utk dropship di www.xpodcafe.com yang akan dilancarkan awal november ini earring tag wasalam
  4. grandsazer

    Dropship warga wc

    dah launch dh. boleh tgk kat www.xpodcafe.com
  5. grandsazer

    Dropship warga wc

    terimakasih bos ... bagi review.
  6. grandsazer

    Dropship warga wc

    kalau yang nampak kat ebay tu bukan saya yang list tapi saya ada bagi kat sorang ebayer ni suruh test market sebelum saya wat official launch dan feed back alhamdulillah excellent. wasalam.
  7. grandsazer

    Dropship warga wc

    Salam, Pelancaran item baru di xpodcafe.com iaitu Sport Metal watch. Item ni akan berada di web kami pada ari Rabu ni bersamaan dengan 13 oct 2010. Jadi sempena pelancaran item baru , xpodcafe nak bagi percuma 5 bijik untuk di review. sapo yang berminat nak dapat jam free ni blh sms nama dan...
  8. grandsazer

    salam, apa yang saya perhatikan, mousepad masih lagi mendapat permintaan tinggi, berdasarkan...

    salam, apa yang saya perhatikan, mousepad masih lagi mendapat permintaan tinggi, berdasarkan order yang masuk ke dropship saja.
  9. grandsazer

    Action script photoshop

    Salam, sapo-sapo kat sini yang boleh buat action script psd, PM saya. ada job nak offer. nanti saya brief script apa yang nak buat. wasalam
  10. grandsazer

    Dropship warga wc

    biasa tuan MOD , kena ada promosi skt hehehe ... bila nak minum air di kemaman pulok ...
  11. grandsazer

    Dropship warga wc

    timakasih .... sama-sama naikkan dropship mesia :D
  12. grandsazer

    Dropship warga wc

    idup kembali selepas hampir2 nak tersungkur .... hehehehe
  13. grandsazer

    Dropship warga wc

    nak laptop ... jom join kempen ni .... hehehehe :D
  14. grandsazer

    Dropship warga wc

    DENGAN LAFAZ BISMILLAH DAN SYUKUR KE HADRAT ILAHI. XPODCAFE MELANCARKAN KEMPEN PEMBELIAN RAYA BERMULA 1 SEPT HINGGA 30 SEPTEMBER. Hadiah menarik kami tawarkan sebagai tanda terimakasih kami kepada reseller kami yang masih memberi sokongan kepada kami. details kempen boleh didapati di...
  15. grandsazer

    Dropship warga wc

    SIZE : 9.25" X 7.75" THICKNESS : 3mm MATERIAL : Durable heat-resistant polyester fabric on top Non-slip neoprene rubber on bottom
Top