Recent content by gooler

  1. gooler

    Wangcyber berwajah baru!

    cantik, tak nampak macam forum, macam blog pulak..
  2. gooler

    Youtube Malaysia

    menarik juga..
  3. gooler

    Servis Setup Automatik Tv Shows Vblog wordpress.

    bro, sila cek pm, saya dah buat payment..
  4. gooler

    Team HyproBulkSMS Tolong Jelaskan Penipuan ini?

    => http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=syiema => http://www.hyprobulksms.net/index.php?=syiema mana satu betul?
  5. gooler

    [FREE] "Pelaris" Bomoh Muda

    Salams, for sharing….. Dato’ Dr. Fazilah Kamsah pernah berkata….. . ” setiap pagi sedekahkan al-fatihah kepada kedua ibu bapamu ( tak kira masih hidup @ telah tiada )”………. nescaya pintu rezekimu akan terbuka buat kamu… Berdasarkan Hadith Nabi : “Tidak akan terputus rezeki seseorang...
  6. gooler

    Tuhan tidak pernah 'tinggalkan' kita...

    Tiba-tiba, kurang lima minit saya terlihat sebuah papan tanda tertulis 'Kuala Lumpur' dan lima minit kemudian, sebuah stesen minyak kelihatan di sebuah simpang empat. Alhamdullilah, Allah menyelamatkan saya ketika saya berharap benar pertolongan-Nya. Suatu hari, sekitar tahun 2002, rumah...
  7. gooler

    Tuhan tidak pernah 'tinggalkan' kita...

    Tiba-tiba... Tiba-tiba, kurang lima minit saya terlihat sebuah papan tanda tertulis 'Kuala Lumpur' dan lima minit kemudian, sebuah stesen minyak kelihatan di sebuah simpang empat.
  8. gooler

    Tuhan tidak pernah 'tinggalkan' kita...

    Dalam perjalanan, hati cukup resah tanpa disedari ibu, isteri yang sedang menyusukan anak sulung. Apakah sampai di sana nanti, saya akan mengemis atau meminta-minta belas ihsan mendapatkan wang untuk 'tambang' pulang. Ya Allah, saya berdoa, jauhilah diri saya melakukan sebarang aib dan malu...
  9. gooler

    Tuhan tidak pernah 'tinggalkan' kita...

    "...pasti kamu sangka Allah membenci dirimu kerana menurunkan bermacam ujian." Kadang-kadang ujian silih berganti, pasang-surut tanpa henti membuatkan saya pernah bertanya apakah sebab dilahirkan ke dunia ini. Adakah untuk merasai kesakitan dan 1000 kepayahan mendatang? Kata-kata itu...
  10. gooler

    Salah Satu Cara Blackhat Saya

    kenapa download keluar ni jah, start www.rahsiaautoblog.com start www.tera-biz.com start www.wangcyber.com/forum start www.khairilz.net ...sorry tak faham..
  11. gooler

    Panduan Menjana Pendapatan Dengan ShareCash

    Cop satu copy...tac cimb tak sampai2 pulak..huh
  12. gooler

    Setiausaha yang berkerja 24jam Untuk Blog Anda

    apa cite thread ni? senyap je...
  13. gooler

    Awas Harap maklum pada program Nizam Pasir Gudang amat berbahaya

    Nak berjaya dengan Flb Pro ni bukan kat sini, sorang dua cakap tak elok dah habis semua tak jadi nak beli, kalau nak berjaya pergi buat promosi kat luar sana, bukan kat forum2 macam ni. Shamxo tak pernah pun promot kat sini atau kat mana2 forum. Yang aku hairan kenapa produk IM2 tersohor...
  14. gooler

    Soalan panas flb pro

    berita harian, harakah, lelong, malaysiakini, cari dsbnya
Top