G
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    timakasih sudi btanya & maaf sbb lwt reply coz agak bz dgn promosi hehe.

    ok ttg cpa, ya saya juga iklankan produk cpa melalui free ads. ringkasnya semua produk samada cpa/blog adsense/affiliate CB/CJ etc boleh iklankan kat free ads.

    cuma kekurangannya free ads hanya beri tempoh antara 30-100 hari, pastu kena renew ads tu. Apa2 pun ada free ads yg hantar emel 1minggu sblm tempoh ads tamat, jadi kita bleh renew

    jika bro mampu labur usd9.99 sebulan, elok join usfreeads. Saya ahli berbayar usfreeads sbb google suka website ini & iklannya cepat di indeks oleh google ke muka depan SE. selamat mencuba!
    Offline
    yeke..cdgn yg bgus tu...mmg berkesan ke? thanks 4 info..
    Offline
    salam bro..u tau ke pasal malas kerja.com tu?i de bce text u kt thread mcm dah tau jew..so blh terangkn skit x?tq..
    Offline
    askum...
    nak beli paypal x?
    $70USD=RM 230.00
    nak beli skit2 pun boleh..
    rate 3.3..
    ym sy ahmadafendi2006@yahoo.com.my
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top